Ο Γεωργιάδης «έδωσε» φόρα παρτίδα τον Κικίλια για τους εμβολιασμούς κυβερνητικών (Video)

Ο Γεωργιάδης «έδωσε» φόρα παρτίδα τον Κικίλια για τους εμβολιασμούς κυβερνητικών (Video)

Μόνο με το δάχτυλο δεν έδειξε τον υπουργό Υγείας ο Άδωνις Γεωργιάδης για την λαϊκή κατακραυγή που προκάλεσε ο εμβολιασμός κυβερνητικών και επιτελικών στελεχών.

Απαντώντας στις επικρίσεις του τομεάρχη Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη, στη Βουλή σε σχέση με τη δήλωση για την παράδοση κλειδιών από τους καταστηματάρχες της εστίασης αλλά και τους εμβολιασμούς στο «πρωθυπουργικό περιβάλλον», ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων αντέτεινε αρχικά ότι η αναφορά του για τα κλειδιά των καταστηματαρχών παρεξηγήθηκε και ζήτησε συγγνώμη.

«Είχε τον χαρακτήρα ότι οι επιχειρήσεις εστίασης με τα υποστηρικτικά μέτρα που τους έχουμε δώσει και με τα επιπλέον μέτρα που δίνουμε, κατά τη γνώμη μας θα εξακολουθούν να έχουν αξία, θα τα καταφέρουν και στο τέλος θα δείτε ότι όλα θα πάνε καλά. Εάν κάποιοι προσεβλήθησαν, έδωσα τις εξηγήσεις μου. Άλλωστε, με τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους συναντήθηκα έκτοτε δύο φορές και δεν υπάρχει κανένα ζήτημα» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης και προχώρησε στο «σεντράρισμα» του Β. Κικίλια.

«Όσον αφορά το θέμα του εμβολιασμού», είπε για να περάσει στο δεύτερο ζήτημα, «που έθεσε ο κ. Ζαχαριάδης -και το έκανε και λίγο επί προσωπικού- να ξεκαθαρίσω τα εξής: Εγώ προσωπικά -και οι άλλοι Υπουργοί εξ όσων γνωρίζω- δεν είχαμε ζητήσει να εμβολιαστούμε». Επ΄ αυτού, τόνισε ότι «η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών μας ενημέρωσε ξαφνικά στο γραφείο μου: ¨Αύριο στις 9.00 το πρωί να πάτε να κάνετε τη δόση του εμβολίου σας, γιατί αποφασίσαμε να κάνουν τα μέλη της κυβέρνησης¨. Και πήγα. Ούτε ζήτησα ούτε δεν ζήτησα. Μου είπαν ¨να πας¨ και πήγα».

Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι δικαίως προκλήθηκαν αντιδράσεις για τις φωτογραφίες εμβολιασμού κυβερνητικών και επιτελικών στελεχών. «Μετά τη φασαρία που έγινε -και δικαίως έγινε η φασαρία, όχι αδίκως- αυτή η απόφαση ήρθη. Άρα, εμένα γιατί με κατηγορείτε; Διότι κάποιος με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ¨αποφασίσαμε να πάτε να εμβολιαστείτε¨; Και κατηγορείτε εμένα, κ. Ζαχαριάδη;» διερωτήθηκε.

Δείτε το βίντεο:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter