Ο Γιάννης Αγγελάκας είναι χορτασμένος αλλά δεν έχει ξεδιψάσει – Στο Docville αυτή την Κυριακή με το Documento

Ο Γιάννης Αγγελάκας είναι χορτασμένος αλλά δεν έχει ξεδιψάσει – Στο Docville αυτή την Κυριακή με το Documento

Ο Γιάννης Αγγελάκας με αφορμή τη μοναδική συναυλία που θα κάνει φέτος το καλοκαίρι μιλά στην Μαρίνα Αγγελάκη για τη μουσική, την τέχνη, το Ηρώδειο και τους «Λύκους στη χώρα των θαυμάτων».

Οι Σωτήρης Χατζάκης και Δημήτρης Μυλωνάς, συντελεστές της παράστασης «Το Δάνειο» του Τζόρντι Γκαλθεράν τονίζουν στον Σπύρο Οικόπουλο την κωμική αποτυχία του τραπεζικού συστήματος.

Ανυπότακτοι Σταγιάτες. Οι κάτοικοι των Σταγιατών έχουν μετατρέψει τους ανοιχτούς χώρους του χωριού σε τόπους συνάντησης και αυτοοργανωμένων εκδηλώσεων κόντρα στην απόπειρα ποινικοποίησης του αγώνα τους. Στο ρεπορτάζ η Ηλέκτρα Ζαργάνη.

Το θρίλερ «Οδός Μαλασάνια 32» κυκλοφορεί στις αίθουσες και εμείς ταξιδεύουμε στις σημαντικότερες στάσεις του ισπανικού τρόμου όπου σταχυολογούμε τα βασικά χαρακτηριστικά του. Το αφιέρωμα υπογράφει ο Κωνσταντίνος Καϊμάκης.

Η πρώην υπουργός Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά γράφει για τη ψήφιση του νομοσχεδίου για το Ακροπόλ που συνέπεσε με τα ενός έτους γενέθλια της ΝΔ και στον πολιτισμό και απειλεί να μετατρέψει τον ιστορικό χώρο από κέντρο πολιτισμού σε κέντρο εξυπηρέτησης επιχειρηματιών.

Ο Αλέξανδρος Κεσσόπουλος, Επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης θέτει το ερώτημα «Νομιμότητα ή αυταρχισμός;» κι αναρωτιέται αν η πολιτική εξουσία προκρίνει μια κοινωνία ελεύθερων ανθρώπων ή αν επενδύει στην αυταρχική επιβολή της τάξης.

Στη στήλη new entries που επιμελείται η Αφροδίτη Ερμίδη μας συστήνεται η τραγουδίστρια Μαρία Καλούδη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter