Ο Γιάννης Λοβέρδος δε θα μπορούσε να λείπει από το «πλυντήριο» Κυριάκου για τον Γεωργιάδη

Ο Γιάννης Λοβέρδος δε θα μπορούσε να λείπει από το «πλυντήριο» Κυριάκου για τον Γεωργιάδη

Όχι ότι δεν ήταν αναμενόμενο, ίσως και να άργησε κιόλας, αλλά φυσικά ο Γιάννης Λοβέρδος δε θα μπορούσε να λείπει από το πάνελ όλων αυτών που «ξεπλένουν» με κάθε τρόπο την καταδίκη του Νίκου Γεωργιάδη, προσπαθώντας να τον αποσυνδέσουν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο βασιλιάς των fake news και νυν υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ έσπευσε να καταθέσει τη δική του… απορρυπαντική σκόνη, με ένα tweet στο οποίο έγραψε:

«Είναι τόσο απελπισμένοι οι συριζαίοι που προσπαθούν να εκμεταλλευθούν προπαγανδιστικά ένα ατιμωτικό αδίκημα του πρώην συνεργάτη του Κυριάκου Ν. Γεωργιάδη που δεν είχε ουδεμία σχέση με την πολιτική του ιδιότητα. Κι ο πρόεδρος της ΝΔ τον απομάκρυνε αμέσως μόλις έγινε γνωστό το 2016.»

Από πού να το πιάσει κανείς; Από το ότι… φταίει ο… απελπισμένος ΣΥΡΙΖΑ για το «ατιμωτικό αδίκημα» του Νίκου Γεωργιάδη; Από το ότι τον βαφτίζει «πρώην συνεργάτη» όταν είχε σπεύσει στο δικαστήριο η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου για να πει πόσο πολύτιμος είναι ο Γεωργιάδης για τη ΝΔ; Ή από το ότι το «ατιμωτικό αδίκημα» δεν είχε «ουδεμία σχέση με την πολιτική του ιδιότητα», όταν ο Νίκος Γεωργιάδης ήταν βουλευτής της ΝΔ;

Ο Γιάννης Λοβέρδος μάλλον δεν θα… είχε μάθει ότι ο ίδιος ο Νίκος Γεωργιάδης, κατά την ακροαματική διαδικασία, είπε μόνος του ότι: «Ήμουν βασικός σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ήμουν επικεφαλής στην καμπάνια για τον εσωκομματικό προεκλογικό αγώνα του Κυριάκου για την προεδρία της ΝΔ. Τον ξέρω πάνω από σαράντα χρόνια. Ήμασταν βουλευτές μαζί. Είμαστε από παιδιά μαζί, στα σχολικά μας χρόνια».

Ίσως και να του… διέφυγε το γεγονός ότι ο Νίκος Γεωργιάδης παραδέχτηκε χωρίς κανέναν απολύτως ενδοιασμό ότι μετά τη δημοσίευση του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ του Hot Doc τον Ιανουάριο του 2016, για την εμπλοκή του σε κύκλωμα παιδεραστίας στη Μολδαβία και για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, του έδωσε εντολή να καθίσει πίσω για δυο, τρεις μήνες και να φύγει από το προσκήνιο ως εμφανής επικοινωνιακός του σύμβουλος, μέχρι «να σκάσει και να καθίσει» το θέμα.

Αν και το πιθανότερο είναι ότι απλώς… ανέβηκε πίστα στα fake news, προσθέτοντας και μπόλικη δουλικότητα για να εξασφαλίσει (κι αυτός) την αμέριστη… φιλία του προέδρου της ΝΔ…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter