Ο Γιάννης Λοβέρδος μπερδεύει τον Σερζ Λατούς με τον… Σωτήρη Καλυβάτση και μας στέλνει όλους στον ψυχίατρο (Photo)

Ο Γιάννης Λοβέρδος μπερδεύει τον Σερζ Λατούς με τον… Σωτήρη Καλυβάτση και μας στέλνει όλους στον ψυχίατρο (Photo)

Είναι από αυτά που βλέπεις και λες… «αποκλείεται, είναι ψέμα». Ο Γιάννης Λοβέρδος, ο άρχοντας των fake news, δεν θα σταματήσει να μας εκπλήσσει ποτέ. Μα ποτέ. 

Αυτή τη φορά ωστόσο, ίσως – και λέμε ίσως γιατί ποτέ δεν ξέρεις – έσπασε όλα τα κοντέρ! Το νέο του κατόρθωμα τον θέλει να αναρωτιέται για τον Γάλλο οικονομολόγο Σερζ Λατούς ποστάροντας φωτογραφία του… Σωτήρη Καλυβάτση! Ναι, του Σωτήρη Καλυβάτση. Και όχι μια απλή καθημερινή φωτογραφία του, αλλά μία φωτογραφία στιγμιότυπο από την σατυρική εκπομπή Α.Μ.Α.Ν.

«Αυτός είναι ο γάλλος οικονομολόγος Σερζ Λατούς, που θαυμάζουν ο Τσίπρας και οι σύντροφοι του; Που τους εμπνέει τον όρο «ολιγαρκής (λιτή) αφθονία» και υποστηρίζει την…» από ανάπτυξη»! Τι ζούμε, φίλοι; Δεν μπορεί να είναι πραγματικά όλα αυτά. Μάλλον βιώνουμε κάποιον συλλογικό, ψυχεδελικό εφιάλτη…», γράφει ο… έγκριτος δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία κοτσάροντας από κάτω την εν λόγω φωτογραφία και το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συμφωνήσουμε μαζί του, βιώνουμε σίγουρα κάποιον συλλογικό, ψυχεδελικό εφιάλτη. 

Ο ίδιος μάλλον κατάλαβε ότι πρόκειται περί τεράστιας γκάφας και κατέβασε τη δημοσίευση…. ωστόσο κανείς δεν γλιτώνει από τo print screen…

Η σελίδα φαίνεται πως είναι του Γιάννη Λοβέρδου, καθώς, αν κάποιος ρίξει μια ματιά στις υπόλοιπες δημοσιεύσεις της, το επιβεβαιώνουν

Ο ίδιος εξάλλου έχει μόλις… επτά προφίλ!

Το επίμαχο απόσπασμα:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter