Ο Γιώργος Μαργαρίτης με αγαπημένα τραγούδια στο Θέατρο Πέτρας

Ο Γιώργος Μαργαρίτης με αγαπημένα τραγούδια στο Θέατρο Πέτρας

Ο δημοφιλής ερμηνευτής ετοιμάζεται αυτές τις μέρες για τη συναυλία του στο Θέατρο Πέτρας που θα γίνει τη Δευτέρα 28 Ιουνίου, στις 21.00. Ο Γιώργος Μαργαρίτης θα παρουσιάσει τραγούδια των σπουδαίων δασκάλων του ρεμπέτικου και του λαϊκού και δικά του από την πολύχρονη πορεία και τη μεγάλη δισκογραφία του.

Στη σκηνή του θεάτρου Πέτρας θα είναι στο πλευρό του η Πέννυ Μπαλτατζή και ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης, καθώς και εξαμελής ορχήστρα για την οποία όπως ο τραγουδιστής είπε σε τηλεφωνική μας συνομιλία νιώθει πολύ τυχερός που έχει μαζί του.

Πρόκειται για την πρώτη συναυλία του μετά το δεύτερο lockdown. Στην κουβέντα που είχαμε, μίλησε και για τη νέα δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζει όχι μόνο ως τραγουδιστής αλλά και ως συνθέτης: «Δεν ησυχάζω εύκολα. Όλο αυτό το διάστημα που μείναμε στο σπίτι δούλευα.

Έγραφα κι έσβηνα, έγραφα κι έσβηνα. Είναι πολύ δύσκολο να γράψεις ένα τραγούδι, μπορεί να χρειαστεί να δουλέψεις και έξι μήνες πάνω σε ένα τραγούδι. Και δουλεύαμε με άλλους ανθρώπους, όπως με τον Κώστα Μπαλαχούτη που υπογράφει τους στίχους».

Όπως λέει, έχει γράψει και στο παρελθόν τραγούδια. «Είχα την εντύπωση ότι δεν τα καταφέρνω τόσο καλά, όμως οι φίλοι μου είπαν ότι τους άρεσαν. Και η αλήθεια είναι ότι καλό είναι να μπορεί κάθε τραγουδιστής να δώσει και κάτι παραπάνω πέρα από το τραγούδι του».

Η νέα δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Εδώ τα καλά τραγούδια» σύντομα ολοκληρώνεται στο στούντιο και θα κυκλοφορήσει από τη Minos από Σεπτέμβριο. Την ενορχήστρωση έχει αναλάβει ο Φοίβος Δεληβοριάς, με τον οποίο θα πουν μαζί κι ένα τραγούδι.

Συζητάμε για τον τρόπο που διαμορφώνεται η διασκέδαση έπειτα από το πολύμηνο lockdown. «Ο κόσμος θέλει να διασκεδάσει. Βέβαια να δούμε και πόσο αντέχει η τσέπη του», λέει ο τραγουδιστής και συνεχίζει: «Όλους αυτούς τους μήνες η μισή Ελλάδα έπαιρνε μεροκάματο και η άλλη μισή έμεινε στο σπίτι κλεισμένη χωρίς δουλειά κι έτσι έφαγε και το μικρό πορτοφολάκι που κράταγε για τις δύσκολες ώρες. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Ότι έρχεται κι άλλη φτώχεια». Η κατάσταση που ζούμε κάποιες φορές τον κάνει να χάνει την αισιοδοξία του. Ωστόσο, σύντομα την ξαναβρίσκει γιατί σύμφωνα με το γνωστό μότο που του αρέσει να λέει: «τα καλύτερα έρχονται».

INFO

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Αθήνα – Θέατρο Πέτρας (Μελίνας Μερκούρη, Πετρούπολη 132 31, τηλ.: 21 0501 2402)

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Περιορισμένη προπώληση: 10€
Προπώληση: 14€
https://www.viva.gr/tickets/music/theatro-petras/margaritis-mpaltatzi/

Σημεία προπώλησης:

VIVA.GR, WIND, ΕΥΡΥΠIΔΗΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ, ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, Yoleni’s Gre

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter