Ο Γιώργος Παπαδάκης τα χάνει όταν τον ρωτάνε για τον Βαξεβάνη και το σκάνδαλο Novartis (Video)

Ο Γιώργος Παπαδάκης τα χάνει όταν τον ρωτάνε για τον Βαξεβάνη και το σκάνδαλο Novartis (Video)

Η κατρακύλα των πετσωμένων ΜΜΕ δεν έχει τέλος. Μαζί τους σέρνονται και οι δημοσιογράφοι που, όπως, φαίνεται έχουν ξεχάσει πως δουλειά τους είναι να ενημερώνουν αμερόληπτα τον κόσμο και όχι να συντάσσονται με το μέρος της εξουσίας.

Εδώ και ημέρες ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας Documento, Κώστας Βαξεβάνης καταθέτει για την υπόθεση του σκανδάλου Novartis, αποκαλύπτοντας με αποδείξεις, ενώπιων της ανακρίτριας, τα εμπλεκόμενα πρόσωπα. Είναι τέτοιες οι αποκαλύψεις και φτάνουν τόσο ψηλά στον κυβερνητικό ιστό που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, όπου η δημοσιογραφία θα ήταν ανεξάρτητη και καθαρή θα ήταν πρώτο θέμα παντού και θα είχαμε και παραιτήσεις υπουργών, ακόμα και του πρωθυπουργού.

Κι, όμως, στην Ελλάδα του Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας τεράστια μερίδα «δημοσιογράφων» σκύβουν το κεφάλι αποσιωπώντας σκάνδαλα που αφορούν τον δημόσιο βίο.

Το πρωί της Πέμπτης, 14 Απριλίου, τηλεθεατής παρενέβη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και τον ρώτησε για ποιο λόγο δεν αναφέρονται στην υπόθεση Novartis και στις καταιγιστικές αποκαλύψεις που έχουν γίνει από τον Βαξεβάνη.

Ο Παπαδάκης τα έχασε και προσπάθησε να αλλάξει το επικοινωνιακό αφήγημα λέγοντας πως είναι νωρίς ακόμα και πως δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες. Όταν, όμως, παίζουν πλάνα από τον τάφο της άτυχης Τζωρτζίνας, όσον αφορά την υπόθεση της Πάτρας, διόλου δεν φαίνεται να τον ενοχλεί η «διαδικασία» και σε τόσες, άλλες υποθέσεις. Το δε όνομα του Κώστα Βαξεβάνη ούτε που τόλμησε να το πει, μάλλον, τους πονάει όταν αναφέρουν το όνομα του!!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter