Ο γιος ανακριτής στο «Noor 1» και o πατέρας στην ΕΠΟ

Ο γιος ανακριτής στο «Noor 1» και o πατέρας στην ΕΠΟ

Ο ρόλος του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Πετρόπουλου, πατέρα του ανακριτή που ανέλαβε την υπόθεση του ναρκόπλοιου, στα χρόνια της παντοκρατορίας του Ολυμπιακού

Ο Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, πατέρας του ανακριτή Γιάννη Πετρόπουλου που ανέλαβε την υπόθεση του Noor One, μετά τη συνταξιοδότηση του με το βαθμό του Γενικού Επιτρόπου της Επικρατείας των Τακτικών Διαιτητικών Δικαστηρίων, ανέλαβε ποδοσφαιρικός εισαγγελέας. Την απόφαση έλαβε το ΔΣ της ΕΠΟ και ο Κ. Πετρόπουλος με αναπληρωτή τον Παναγιώτη Καρρά έμειναν στις θέσεις τους για 3,5 χρόνια, σε μία περίοδο που κυρίαρχος «παίκτης» του ελληνικού ποδοσφαίρου ήταν ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη. Σε αυτό το διάστημα τα πρόσωπα που υπηρετούσαν το θεσμό του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα λοιδορήθηκαν και απαξιώθηκαν στα μάτια των φιλάθλων. 

Ενδεικτική είναι η δήλωση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης Σταμάτης Βελλής: «Πληροφορήθηκα ότι μετά τον κ. Πετρόπουλο και ο κ. Καρράς άσκησε δίωξη κατ’ εμού. Οι κύριοι αυτοί αυτοαποκαλούνται «Ποδοσφαιρικοί Εισαγγελείς». Να τους ενημερώσω καταρχάς λοιπόν ότι το αξίωμα του Εισαγγελέα είναι μια ιδιότητα πολύ συγκεκριμένη η οποία απονέμεται μόνο από την Δικαστικό Σώμα και σίγουρα όχι από ιδιώτες, όπως αυτοί που διοικούν την ΕΠΟ. Επομένως κύριοι δεν είσαστε εισαγγελείς (άλλωστε ούτε υπήρξατε ποτέ στη ζωή σας), εκτός και αν προτιμάτε τον τίτλο του «μαϊμού εισαγγελέα». Είσαστε απλά εντεταλμένα όργανα της ΕΠΟ…».

Διαβάστε περισσότερα στην ηλεκτρονική έκδοση του documento.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter