Ο γιος του David Bowie αρχίζει Μαραθώνιο ανάγνωσης στη μνήμη του πατέρα του (Photo)

Ο γιος του David Bowie αρχίζει Μαραθώνιο ανάγνωσης στη μνήμη του πατέρα του (Photo)

Ο γιος του Ντέιβιντ Μπόουι, Ντάνκαν Τζόουνς, έχει ξεκινήσει μία online λέσχη ανάγνωσης με τα αγαπημένα βιβλία του πατέρα του.

Το 2013 στην επίσημη ηλεκτρονική σελίδα του Μπόουι δημοσιεύτηκε η λίστα με τα 100 αγαπημένα βιβλία του Βρετανού καλλιτέχνη ανάμεσα στα οποία ήταν «Ο Υπέροχος Γκάτσμπι» του Φ. Σκοτ Φιτζέραλντ, «Έρημη χώρα» του Τόμας Στερνς Έλιοτ και White Noise του Ντον Ντελίλο.

Ο Τζόουνς, που έχει σκηνοθετήσει της ταινίες Moon και Warcraft, έγραψε στο twitter πριν επιβεβαιώσει το σχέδιο του: «Ο μπαμπάς μου ήταν ένα “τέρας” διαβάσματος. Μια από τις αληθινές του αγάπες ήταν τα ταξίδια του Πίτερ Ακρόιντ στην ιστορία της Βρετανίας και των πόλεών της. Αισθάνομαι το χρέος να αφιερώσω έναν λογοτεχνικό μαραθώνιο στον μπαμπά μου. Όταν μου το επιτρέψει ο χρόνος».

Έπειτα ανακοίνωσε: «Εντάξει ομάδα! Όποιος θέλει να συμμετάσχει μπορεί να διαβάσει το Hawksmoor του Πίτερ Ακρόιντ, ως διασκέδαση πριν μπούμε στα σκληρά πράγματα».

Οι αναγνώστες θα πρέπει μέχρι την 1η Φεβρουαρίου να έχουν διαβάσει το βιβλίο μυστήριου των 288 σελίδων που κυκλοφόρησε το 1985 μέχρι να τους αποκαλυφθεί ποιο θα είναι το επόμενο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μυστικά & Documento

19/09/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter