Ο γιος του Γούντι Άλεν παίρνει θέση για τις κατηγορίες εναντίον του πατέρα του

Ο γιος του Γούντι Άλεν παίρνει θέση για τις κατηγορίες εναντίον του πατέρα του

Ο θετός γιος του Γούντι Άλεν, ο Μόζες Φάροου, αμφισβητεί τις κατηγορίες περί σεξουαλικής επίθεσης που διατύπωσε η αδελφή του Ντίλαν σε βάρος του σκηνοθέτη, σε εκτενές κείμενο που ανάρτησε στο Διαδίκτυο και στο οποίο κατηγορεί τη θετή μητέρα του για την κακοποίηση των παιδιών της.

Η Ντίλαν Φάροου κατηγορεί τον Γούντι ‘Αλεν ότι την κακοποίησε σεξουαλικά τον Αύγουστο του 1992, όταν ήταν 7 ετών. Δύο ξεχωριστές έρευνες που διενεργήθηκαν τότε, επί μήνες, απάλλαξαν των κατηγοριών τον σκηνοθέτη.

Χθες, Τετάρτη, ο 40χρονος Μόζες που υιοθετήθηκε το 1980 από τη Μία Φάροου και το 1992 από τον Γούντι ‘Αλεν, ανάρτησε μακροσκελές μήνυμα στο οποίο αμφισβητεί τις κατηγορίες της αδελφής του και δηλώνει ότι “δεν μπορεί πλέον να μένει σιωπηλός ενώ (ο πατριός του) συνεχίζει να κατηγορείται για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε”.

Εξηγεί ότι την ημέρα που υποτίθεται ότι εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα, τρεις ενήλικες υπήρχαν με τον Γούντι ‘Αλεν μέσα στο σπίτι της Μία Φάροου στο Κονέκτικατ. Οι τρεις γυναίκες –δύο γκουβερνάντες και μία δασκάλα– είχαν ειδοποιηθεί από τη Μία Φάροου ότι δεν πρέπει να χάσουν από τα μάτια τους τον ‘Αλεν. Η ηθοποιός δεν τον εμπιστευόταν αφότου ανακάλυψε τη σχέση του σκηνοθέτη και τη θετή κόρη της Σουν-Γι Πρεβίν, σύμφωνα με τον Μόζες Φάροου.

Ο θετός γιος, 14 ετών τότε, δηλώνει ότι θυμάται ότι είχε στο μυαλό του να παρακολουθεί τον θετό πατέρα του εκείνη την ημέρα, πάντα με εντολή της Μία Φάροου. “Κανείς από εμάς δεν πρέπει να είχε αφήσει την Ντίλαν να βγει από το δωμάτιό της με τον Γούντι, έστω κι αν αυτός είχε προσπαθήσει”, δηλώνει ο Μόζες που υιοθετήθηκε σε ηλικία 2 ετών από τη Μία Φάροου στη Νότια Κορέα όπου γεννήθηκε.

Εκφράζει επίσης σοβαρές αμφιβολίες για το ενδεχόμενο η επίθεση να έγινε στη σοφίτα.

Η Ντίλαν Φάροου, η οποία πρόσφατα είχε τη δημόσια υποστήριξη του αδελφού της Ρόναν Φάροου, είπε ότι έπαιζε με ένα ηλεκτρικό τραινάκι όταν ο Γούντι Άλεν την πλησίασε και της επιτέθηκε.

Άρα, αυτός ο χώρος ήταν μικρός, γεμάτος με παλιά ρούχα, με καρφιά να προεξέχουν στο πάτωμα, όπου δεν υπήρχε ηλεκτρικό τραινάκι, δηλώνει ο Μόζες. “Η Ντίλαν ήταν μόνη με τον Γούντι στο διαμέρισμά του αμέτρητες φορές επί χρόνια, χωρίς έναν υπαινιγμό για ανάρμοστη συμπεριφορά, ωστόσο ορισμένοι θα ήθελαν να γίνει πιστευτό ότι στην ηλικία των 56 ετών αποφάσισε ξαφνικά να παρενοχλεί σεξουαλικά παιδιά μέσα σε ένα σπίτι γεμάτο από εχθρικά πρόσωπα που είχαν εντολή να τον παρακολουθούν στενά”.

Ο 40χρονος κατηγορεί τη Μία Φάροου ότι χειρίστηκε επιδέξια τη Ντίλαν, ώστε αυτή να κατηγορήσει τον Γούντι Άλεν και βεβαιώνει ότι ο ίδιος εξωθήθηκε να στραφεί κατά του πατριού του, μέχρι του σημείου να γράψει επιστολή στην οποία τον κατηγορούσε και την οποία διάβασε μπροστά στις κάμερες που είχαν συγκεντρωθεί έξω από την κατοικία στο Κονέκτικατ.

“Αυτή η δημόσια καταγγελία του πατέρα μου παραμένει η μεγαλύτερη τύψη της ζωής μου”, γράφει.

Όπως έχει κάνει επανειλημμένα, ο Μόζες Φάροου δηλώνει ότι υπέστη κακοποίηση από τη μητριά του. Όπως αναφέρει, η Φάροου χτυπούσε συχνά αρκετά από τα παιδιά της και δεν δίσταζε τα σέρνει κατάχαμα και να τα κλείνει μέσα σε μια τουαλέτα ή ένα ντουλάπι. Η Φάροου απέκτησε τέσσερα βιολογικά παιδιά και υιοθέτησε άλλα δέκα.

ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter