Ο Γιούρι Γκέλερ προτρέπει τους Βρετανούς να στέλνουν μαζικά τηλεπαθητικά μηνύματα για να αποτρέψουν το… Brexit

Ο Γιούρι Γκέλερ προτρέπει τους Βρετανούς να στέλνουν μαζικά τηλεπαθητικά μηνύματα για να αποτρέψουν το… Brexit

Διάσημος για την ικανότητά του να λυγίζει κουτάλια με τη δύναμη του μυαλού, ο Γιούρι Γκέλερ θέλει τώρα να «λυγίσει» και τη βούληση της πρωθυπουργού της Βρετανίας Τερέζα Μέι εναντίον του Brexit με τη χρήση της… τηλεπάθειας.

Από το σπίτι του στο Ισραήλ, ο Γκέλερ, που έχει επίσης τη βρετανική υπηκοότητα και διέμενε κατά το παρελθόν στην εκλογική περιφέρεια της Μέι, το Μάιντενχεντ, έγραψε μια ανοικτή επιστολή προς τη Βρετανίδα πρωθυπουργό ζητώντας της να σταματήσει τη διαδικασία εξόδου της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τώρα, θέλει οι Βρετανοί να ενώσουν τις δυνάμεις τους με εκείνον και να στέλνουν δύο φορές την ημέρα τηλεπαθητικά μηνύματα προς την ηγέτιδα των Συντηρητικών, με την ελπίδα ότι θα της δώσουν έμπνευση να διεξάγει ένα δεύτερο δημοψήφισμα για το Brexit.

«Ίσως να έχω αργήσει πολύ, τουλάχιστον, όμως, προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο χρησιμοποιώντας τις παραφυσικές ικανότητές μου, διότι ανησυχώ πολύ που η Τερέζα Μέι θα εξέλθει από την Ευρωπαϊκή Ένωση» είπε ο Γκέλερ στο Reuters.

«Αυτό θα ήταν τραγικό. Θα ήταν καταστροφικό, ειδικά για τους νέους. Θα επικρατήσει οικονομικό χάος. Το αποκαλώ καταστροφή και το νιώθω ότι θα είναι… πείτε ότι έχω υπεραισθητική αντίληψη».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter