Ο Γκάλγκος, η Initiative και οι αμαρτίες

Ο Γκάλγκος, η Initiative και οι αμαρτίες

Ο Μιχάλης Γκάλγκος δεν είναι γνωστός διά των μέσων ενημέρωσης, αλλά είναι γνωστός στα μέσα ενημέρωσης.

Πολλοί ιδιοκτήτες Μέσων μάλιστα πίνουν νερό στο όνομά του, ενώ υπάρχουν πληροφορίες πως στο Μαξίμου πίνουν έως και σαμπάνιες.

Ο Μιχ. Γκάλγκος είναι στο τιμόνι της διαφημιστικής Initiative, η οποία μοίρασε χρήμα κατά τις εντολές και τη λίστα Πέτσα. Ο Γκάλγκος αναγκάζεται να βρεθεί ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής για τη λίστα Πέτσα που έγινε λίστα Γκάλγκου και να εξηγήσει πολλά από τα ανεξήγητα.

Στο περιβάλλον του σχολιάζουν πως δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο γι’ αυτόν, αφού θα εγκαταλείψει το ασφαλές παρασκήνιο και θα ανακριθεί δεόντως.

Παρότι είναι ευχάριστος άνθρωπος, δεν έχει πολλά περιθώρια αφού πρέπει να σηκώσει το βάρος των ευθυνών που προσπαθεί να του ρίξει η κυβέρνηση για τη λίστα Πέτσα. Και ναι μεν του παρέχονται οι διαβεβαιώσεις ότι δεν κινδυνεύει στην επιτροπή, αλλά οι «τηλεθεατές» των πεπραγμένων της επιτροπής καραδοκούν για μια φράση ή παραδοχή που μπορεί να οδηγήσει στη δική του δίωξη.

Βλέπετε η Initiative, ο Γκάλγκος και η λιγότερη γνωστή (αλλά αποφασιστική) Λίτσα Μέγγουλη έχουν ιστορία αλλά και εχθρούς. Οι δε ανταγωνιστές δεν βλέπουν με καλό μάτι την άλωση της διαφημιστικής αγοράς από την εταιρεία του Γκάλγκου και ενός ακόμη εκλεκτού του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Θυμίζουν μάλιστα συχνά πυκνά πως είναι ώρα κάποιος να ασχοληθεί με το γεγονός ότι η εταιρεία του Γκάλγκου όλως τυχαίως είναι η διαφημιστική εταιρειών που ερευνώνται για μαύρο χρήμα.

Η Initiative υπήρξε διαφημιστική του Μαρινόπουλου και των εταιρειών της οικογένειας Κουτσολιούτσου (Folli Follie).

Υπήρξε όμως και της Unilever Hellas, στην οποία το 2017 έγινε μαζική απομάκρυνση στελεχών της και εσωτερικός έλεγχος από τη μητρική εταιρεία γιατί διαπιστώθηκε πως κάποιοι έπαιζαν με τη διαφήμιση.

Δηλαδή δεν έπαιζαν ακριβώς, απλώς διάφορα μέσα ενημέρωσης, ανάμεσά τους και κάποια ανύπαρκτα πρακτικά, έπαιρναν υπερκοστολογημένη διαφήμιση σε συνεννόηση με στελέχη της εταιρείας και διαφημιστικές.

Κάτι σαν λίστα Πέτσα δηλαδή του ιδιωτικού τομέα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter