Ο Γκονθάλεθ Πονς «ξαναχτυπά» σε γραμμή Σαμαρά – Μητσοτάκη

Ο Γκονθάλεθ Πονς «ξαναχτυπά» σε γραμμή Σαμαρά – Μητσοτάκη

«Δουλειές με φούντες» έχει η Νέα Δημοκρατία στους κόλπους του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος σε μία προσπάθεια να στρέψει την κοινή γνώμη κατά του πρωθυπουργού και της χώρας. 

Επειδή όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι περί αυτών ταυτίζουν τα προσωπικά τους συμφέροντα με την άνοδο του κόμματος, θεωρούν πως ό,τι χτυπάει την κυβέρνηση… τους κάνει καλό. 

Έτσι λοιπόν το στέλεχος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και πάντα επικριτής της χώρας μας, Εστέμπαν Γκονθάλεθ Πονς φαίνεται πως δεν ικανοποιήθηκε από τη χθεσινή του παρουσία στο Ευρωκοινοβούλιο όπου υιοθέτησε την θεωρία των δύο άκρων και εξύμνησε τον Σαμαρά.

«Επιστρέφοντας» στα γνωστά τσιτάτα του και την παραπληροφόρηση συνέχισε σήμερα με δηλώσεις στη Deutsche Welle κατά του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας όμως και ένα ολίσθημα προσπαθώντας να το μπαλώσει στη συνέχεια.

Ο Εστέμπαν Γκονθάλεθ Πονς συνέκρινε τη χθεσινή συζήτηση με την προηγούμενη ομιλία του πρωθυπουργού στο Στρασβούργο, το 2015, λέγοντας πως ο Τσίπρας άλλαξε:

«Πριν από χρόνια είχαμε μία άλλη συζήτηση. Έκτοτε εγώ παραμένω στις ίδιες θέσεις, αλλά ο κ.Τσίπρας έχει αλλάξει. Βλέπουμε σήμερα έναν πολύ διαφορετικό Τσίπρα απ΄ότι πριν τέσσερα χρόνια. Οπότε, ποιός ξέρει, στα επόμενα τέσσερα χρόνια ίσως έρθει εδώ ακριβώς που είμαι εγώ σήμερα, εδώ που είναι το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα σήμερα…», είπε χαρακτηριστικά. 

Λογικό μετά από αυτό να τον ρωτήσουν αν επομένως βλέπει τον Αλέξη Τσίπρα στην εξουσία και τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Εκεί ο ακροδεξιός συντηρητικός Ισπανός σπεύδει να τα μπαλώσει:

«Όχι, ίσως να είναι ένας υπεύθυνος πολιτικός στην αντιπολίτευση σε τέσσερα χρόνια…»

Αν σας θυμίζει γραμμή Σαμαρά, Άδωνη και Μητσοτάκη… δεν είναι τυχαίο! 

Διαβάστε επίσης: Ποιος είναι ο Ισπανός Γκονθάλεθ Πονς που έπλεξε το εγκώμιο του Σαμαρά

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter