Ο Γρηγόρης έγινε μέλος του Alliance For Coffee Excellence

Ο Γρηγόρης έγινε μέλος του Alliance For Coffee Excellence

Ο Γρηγόρης είναι σήμερα ο καθημερινός και αγαπημένος προορισμός εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που αναζητούν ποιοτικό καφέ. Γιατί πίσω από το κάθε, γεμάτο αρώματα και γεύσεις, ποτήρι καφέ Γρηγόρης, κρύβεται ένα μεγάλο ταξίδι, που ξεκινάει από την επιλογή των πιο διαλεχτών και ποιοτικών κόκκων καφέ και καταλήγει στον καλύτερο καφέ που μας φτιάχνει τη μέρα.

Με στόχο να υποστηρίξει περαιτέρω την ευρύτερη αγορά του καφέ, ο Γρηγόρης έγινε μέλος του παγκόσμιου οργανισμού Alliance for Coffee Excellence (ACE). Ο ACE προάγει την αριστεία στον καφέ, υποστηρίζοντας τους πιο ποιοτικούς καλλιεργητές καφέ παγκοσμίως. Σε αυτή την κατεύθυνση, κάθε χρόνο διοργανώνει το Cup of Excellence, ένα διεθνούς φήμης διαγωνισμό, για να αναδείξει τις καλύτερες σοδειές καφέ. 

Μάλιστα, στο φετινό διαγωνισμό του Cup of Excellence, ο Γρηγόρης εκπροσωπείται από τον Coffee Expert του, Τάσο Κοδέλλα, ο οποίος είναι μέλος της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού. Ο Τάσος Κοδέλλας είναι εγκεκριμένος γευσιγνώστης, κάτοχος ανώτατων διακρίσεων όπως το Coffee Diploma, Authorized SCA Trainer, Q-Arabica Grader από το ινστιτούτο CQI, καθώς και πιστοποιημένος κριτής σε εθνικά πρωταθλήματα SCA. 

Ο Γρηγόρης, όντας πλέον μέλος αυτής της εκλεκτής κοινότητας, αποδεικνύει την αγάπη και την αφοσίωση του στον άριστο καφέ. 

Αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter