Ο Guardian αποθεώνει τη Μήλο για το φαγητό της

Το γαστρονομικό πλούτο της Μήλου αναδεικνύει ο βρετανικός Guardian με ένα εκτενές άρθρο, στο οποίο εξυμνεί το φαγητό, αλλά και το απαράμιλλο σκηνικό του φυσικού τοπίου του νησιού.

Η αρθρογράφος, Αμάντα Δερδάνις που επισκέφτηκε το νησί, γράφει για τις γεύσεις που συνάντησε σε όλα τα εστιατόρια που επισκέφτηκε και που, όπως αναφέρει, «μαγειρεύουν χρησιμοποιώντας φρέσκιες πρώτες ύλες, ενώ οι τιμές είναι λογικές».

Στο κείμενο (https://www.theguardian.com/travel/2019/mar/28/marvellous-milos-the-greek-island-full-of-fresh-flavours) γίνεται ειδική αναφορά και στους γεωλογικούς σχηματισμούς του κυκλαδίτικου νησιού, το οποίο απαριθμεί πάνω από εβδομήντα παραλίες. Η αρθρογράφος περιγράφει την ομορφιά του Σαρακήνικου, για το οποίο μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι «η εικόνα του μοιάζει σαν να έχει τεθεί σε επεξεργασία μέσω του photoshop».

(ΑΠΕ ΜΠΕ)

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.