Ο Ηλίας Βρεττός ανέβασε φωτογραφία του μέσα στο νοσοκομείο και έκανε έκκληση για αίμα (Photo)

Ο Ηλίας Βρεττός ανέβασε φωτογραφία του μέσα στο νοσοκομείο και έκανε έκκληση για αίμα (Photo)

Με μια συγκινητική ανάρτηση συνόδευσε ο Ηλίας Βρεττός ην πρώτη του φωτογραφία μετά από το σοβαρό τροχαίο που είχε, μέσα από το νοσοκομείο όπου παραμένει από την Καθαρά Δευτέρα. 

Αύριο πρόκειται να υποβληθεί σε μία σειρά χειρουργικών επεμβάσεων για τα κατάγματα που φέρει σε χέρι, πόδι και λεκάνη, με σοβαρότερο αυτό της λεκάνης.

«Η πιο δύσκολη μάχη ξεκινάει αύριο… Προσευχηθείτε στο Θεούλη να βγω νικητής! Όταν συγκεντρώνεται τόση αγάπη, συμβαίνουν θαύματα… Για αυτό ζω μετά από όλο αυτό… και τώρα σας υπόσχομαι πως θα παλέψω… όσο ποτέ άλλοτε… με χαμόγελο, δύναμη, πείσμα και αισιοδοξία… όπως κάνω ΠΑΝΤΑ!!! Σας ευχαριστώ», έγραψε ο γνωστός τραγουδιστής στο Instagram.

Ο Ηλίας Βρεττός έκανε και έκκληση για αίμα γράφοντας:

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον που έχετε δείξει για την υγεία μου. Είμαι πολύ συγκινημένος αλλά ταυτόχρονα μου έχετε δώσει μεγάλη δύναμη για να ξεπεράσω τα προβλήματα των σοβαρών επεμβάσεων που έρχονται και πιστεύω με την θετική σκέψη σας και τις προσευχές σας θα βγω νικητής. Τέτοιες στιγμές αντιλαμβάνεσαι ότι μερικά μικρά πράγματα μπορούν να βοηθήσουν πολύ κόσμο. Θα σας παρακαλούσα παρόλο που δεν είναι άμεση ανάγκη όσοι μπορούν να προσφέρουν αίμα για να βοηθήσουν τόσο εμένα όσο και το σημαντικό έργο της αιμοδοσίας. Αθήνα Τζάνιο νοσοκομείο. Και σε όλη την Ελλάδα δηλώνοντας το όνομα Καραβασίλης Ηλίας. Σας ευχαριστώ από καρδιάς».

Please share Please respond

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ηλίας Βρεττός (@vrettos_ilias) στις

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter