Ο ήρωας οπαδός που επιτέθηκε στους τρεις μακελάρηδες του Λονδίνου: «Άντε γ@μηθείτε, είμαι Millwall»

Ο ήρωας οπαδός που επιτέθηκε στους τρεις μακελάρηδες του Λονδίνου: «Άντε γ@μηθείτε, είμαι Millwall»

Ο Roy Larner έπινε τις μπύρες του σε μπαρ στο Borough όταν ξαφνικά είδε να μπαίνουν μέσα οι τρεις τζιχαντιστές που αιματοκύλησαν το Λονδίνο. Χωρίς να φοβηθεί ούτε στιγμή, τους αντιμετώπισε μόνος του, καταφέρνοντας έτσι να σώσει την ζωή πολλών συμπολιτών του.

Το πώς τα κατάφερε, το διηγείται ο ίδιος στα βρετανικά ΜΜΕ: «Τους είδα να κρατάνε μεγάλα μαχαίρια και φώναζαν κάτι για τον Αλλάχ. Μετά φώναζαν Ισλάμ, Ισλάμ, Ισλάμ. Σαν ηλίθιος που είμαι φώναξα για να τους νευριάσω, μετά έκανα μερικά βήματα προς το μέρος τους και τους είπα «Άντε γ@μηθείτε, είμαι Millwall. Τότε μου επιτέθηκαν» είπε ο ίδιος στην Sun.

Ο 47χρονος οπαδός της ποδοσφαιρικής ομάδας Millwall δέχθηκε οκτώ μαχαιριές από τους τρεις τρομοκράτες δίνοντας όμως έτσι χρόνο στους υπόλοιπους θαμώνες του μπαρ να φύγουν.

Ο Roy μετά την επίθεση μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο St Thomas, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργικές επεμβάσεις στο κεφάλι, στο στήθος και στα δάχτυλα. Ευτυχώς ο οπαδός της Millwall ξεπέρασε τον κίνδυνο και αναμένεται να πάρει εξιτήριο μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Ο γενναίος οπαδός πλέον αποκαλείται ως το «λιοντάρι της γέφυρας του Λονδίνου», ενώ έχει ξεκινήσει μια διαδικτυακή καμπάνια για να του αποδοθεί ο σταυρός του Αγίου Γεωργίου για την πράξη του. Παράλληλα, οι οπαδοί της Millwall απαιτούν ο Roy να μην ξαναπληρώσει για μπύρα ποτέ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter