Ο Ίαν Άντερσον των Jethro Tull στο νέο άλμπουμ των Opeth

Ο Ίαν Άντερσον των Jethro Tull στο νέο άλμπουμ των Opeth

Το φλάουτο του θρυλικού μουσικού θα ακουστεί στον δίσκο που θα διαδεχτεί το «In Cauda Venenum».

Εναν πολύ υψηλό προσκεκλημένο θα έχουν στο νέο τους άλμπουμ οι Opeth που την Τετάρτη 3 Ιουλίου θα βρεθούν στο ανακαινισμένο Θέατρο του Λυκαβηττού για μια συναυλία στο πλαίσιο των Rockwave Nights. Το σουηδικό progressive metal σχήμα δουλεύει αυτόν τον καιρό πάνω στο άλμπουμ που θα διαδεχτεί το εξαιρετικό «In Cauda Venenum» του 2019, σε τρία τουλάχιστον τραγούδια του οποίου θα ακουστεί ο γνώριμος και χαρακτηριστικός ήχος του φλάουτου του σπουδαίου  Ίαν Άντερσον.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο ηγέτης των θρυλικών Jethro Tull μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή στην Ιταλία λέγοντας: «Κατά καιρούς παίζω σε δίσκους άλλων, αρκεί να με ενδιαφέρουν. Μόλις το έκανα μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα, καθώς έπαιξα σε τρία ή τέσσερα κομμάτια από ένα prog metal συγκρότημα από τη Σουηδία που ονομάζεται Opeth».

Διαβάστε ακόμα: Ο Ίαν Άντερσον στο Documento: «Είμαι πολύ βαρετός, είμαι σαν τον πιο βαρετό θείο σας»

Φαίνεται λοιπόν ότι ο ηγέτης των Opeth, Mikael Åkerfeldt κατάφερε τελικά να πείσει τον Άντερσον να κάνει μια guest εμφάνιση σε άλμπουμ της μπάντας, κάτι που δεν είχε γίνει το 2011 όταν ο Βρετανός τραγουδιστής και πολυοργανίστας δεν είχε απαντήσει στο email που του είχε στείλει ο Σουηδός μουσικός για να παίξει φλάουτο στο «Heritage» του 2011.

Τα πέντε χρόνια που έχουν μεσολαβήσει από την κυκλοφορία του «In Cauda Venenum» είναι το μεγαλύτερο διάστημα ανάμεσα σε δύο δίσκους των Opeth, οι οποίοι εννιά χρόνια μετά την τελευταία τους εμφάνιση στην Αθήνα, ετοιμάζονται να επιστρέψουν στις 3 Ιουλίου για να μοιραστούν τη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Λυκαβηττού με τους Νορβηγούς πρωτοπόρους του σύγχρονου προοδευτικού ήχου Leprous!

Η διάθεση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει μέσω του more.com

 

 

 

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter