Ο Ίαν Άντερσον των Jethro Tull αποκλειστικά στο Docville που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

Ο Ίαν Άντερσον των Jethro Tull αποκλειστικά στο Docville που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

«Είμαι πολύ βαρετός, είμαι σαν τον πιο βαρετό θείο σας» λέει ο Ίαν Άντερσον στην Έμυ Ντούρου, σε μια κουβέντα για το χτες και το σήμερα, λίγες μέρες προτού οι Jethro Tull επισκεφτούν την Αθήνα για τη συναυλία τους στην Τεχνόπολη (12/9).

  • Η Μαριλένα Τριανταφυλλίδου (σκηνοθέτις – καλλιτεχνική διευθύντρια Artika), ο Βασίλης Κουκαλάνι (ηθοποιός, σκηνοθέτης, καλλιτεχνικός υπεύθυνος της ομάδας Συντεχνία του Γέλιου) και η Βάσια Παρασκευοπούλου (σκηνοθέτις, συγγραφέας, Ομάδα Μικροί Πυροτέχνες) γράφουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νεανικό και παιδικό θέατρο, το οποίο έχει μείνει εκτός κρατικής στήριξης.
  • Η δρ Αστικής Κοινωνικής Γεωγραφίας, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, Νικολίνα Μυωφά γράφει για το Δουργούτι, τον αρμενικό συνοικισμό στον Νέο Κόσμο, από τις απαρχές του γειτονιάς έως σήμερα.
  • Βιβλία για το καλοκαίρι: μυθιστορήματα, νουβέλες, διηγήματα, μελέτες αλλά και ιστορίες από τις μέρες της καραντίνας.
  • Ο Παναγιώτης Φρούντζος γράφει για το φωτεινό αμερικανικό καλοκαίρι της μεσοαστικής τάξης, όπως αποτυπώθηκε στο φιλμ Kodachrome τη δεκαετία του ’50.
  • Η ειδική γραμματέας της Εταιρείας Συγγραφέων Βορείου Ελλάδος Ελένη Καρασαββίδου και η σκηνοθέτις και ηθοποιός Αναστασία Πολίτη γράφουν για την Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος των Ρομά, του Αφανισμού τους στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης, η οποία τιμάται κάθε χρόνο στις 2 Αυγούστου.
  • Ο Γιώτης Ντόρτογλου ο οποίος δημιουργεί 3D αναπαραστάσεις μνημείων μιλάει στη Μαρίνα Αγγελάκη για την ψηφιακή ανάπλαση που έκανε σε ιστορικά τοπόσημα και γωνιές της Θεσσαλονίκης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter