Ο Ίλον Μασκ δημιούργησε poll για το εάν πρέπει να… παραιτηθεί από τη διοίκηση του Twitter

Ο Ίλον Μασκ δημιούργησε poll για το εάν πρέπει να… παραιτηθεί από τη διοίκηση του Twitter

Νέους τρόπους για να διατηρήσει το όνομά του στην επικαιρότητα εφευρίσκει ο Ίλον Μασκ, ο οποίος δημιούργησε poll στο Twitter ρωτώντας τους χρήστες για το εάν θα πρέπει να παραιτηθεί από τη διοίκηση της εταιρείας, προσθέτοντας μάλιστα ότι θα συμμορφωθεί με το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης.

Ο αμερικανός μεγιστάνας δεν γνωστοποίησε τις προθέσεις του, εάν οι βουλές του κοινού δείξουν… παραίτηση, ωστόσο σημείωσε ότι «δεν υπάρχει διάδοχο». Τον Νοέμβριο, ο Μασκ είχε δηλώσει ότι θα μειώσει τον χρόνο του στην Twitter Inc και τελικά θα βρει ένα νέο επιχειρηματία για να διοικήσει την εταιρία.

Η δημοσκόπηση αυτή πραγματοποιήθηκε μετά την αναβάθμιση της πολιτικής του Twitter που έγινε χθες και η οποία απαγορεύει τη δημιουργία λογαριασμών με αποκλειστικό σκοπό την προώθηση άλλων εταιριών μέσων κοινωνικής δικτύωσης που περιέχουν συνδέσμους ή ονόματα χρηστών για τις ανταγωνιστικές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγη ώρα πριν από την ενεργοποίηση της δημοσκόπησης ο Μασκ ζήτησε συγνώμη και ανέφερε σε μία ανάρτησή του στο Twitter, «Βαδίζουμε μπροστά, θα υπάρξει μία ψηφοφορία για μεγάλες αλλαγές πολιτικής». Η αναβάθμιση της πολιτικής θα επηρεάσει το περιεχόμενο από κοινωνικές πλατφόρμες όπως το Facebook και το Instagram της Meta, αλλά και του Mastodon, του Truth Social, του Tribel, του Nostr και του Post, ενώ θα επιτρέπονται οι εκατέρωθεν αναρτήσεις, όπως ανέφερε σε μία ανάρτηση το Twitter support.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter