Ο Ινγκασον έσωσε τον κακό ΠΑΟΚ, ισόπαλο το ντέρμπι (2-2) με τον Αρη που προηγήθηκε 0-2

Ο Ινγκασον έσωσε τον κακό ΠΑΟΚ, ισόπαλο το ντέρμπι (2-2) με τον Αρη που προηγήθηκε 0-2

Ο Αρης προηγήθηκε 0-2 στο ντέρμπι της Τούμπας, αλλά ο ΠΑΟΚ που δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, κατάφερε με πρωταγωνιστή τον Ινγκασον να αποφύγει την ήττα.

Ο Ισλανδός στόπερ μείωσε σε 1-2 στο 87’ και στο 92’ κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Βιεϊρίνια διαμορφώνοντας το τελικό 2-2. Οι «κιτρινόμαυροι» με το βαθμό της ισοπαλίας παρέμειναν στη δεύτερη θέση της Σούπερ Λίγκας, ενώ ο Δικέφαλος τους ακολουθεί.

Ο Αρης ήταν καλύτερος στο πρώτο 45λεπτο και δίκαια προηγήθηκε στο σκορ. Για πρώτη φορά απείλησε στο 17’. Ο Μπρούνο «έσπασε» την μπάλα στον Μπερτόγλιο, αυτός έβγαλε την σέντρα, ο Γκάμα έπιασε το σουτ στην κίνηση και ο Ζίβκοβιτς με εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε ανέπαφη την εστία του. Δεν τα κατάφερε όμως και στο 26’. Ο Γκάμα έκανε το σουτ, ο Ζίβκοβιτς έδιωξε αρχικά την μπάλα η οποία στρώθηκε στον Μαντσίνι που γύρισε στον Μπερτόγλιο κι αυτός σκόραρε σε κενή εστία (0-1).

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και στο 33’ έχασε σπουδαία ευκαιρία για την ισοφάριση με τον Κρμέντσικ. Αυτή στην ουσία ήταν και η μοναδική φάση που δημιούργησε η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία στο πρώτο μέρος.

O Ακης Μάντζιος στο 55’ πέρασε στο ματς τον Μάνο κι αυτός στο 69’ σκόραρε. Ο Μαντσίνι έκλεψε την μπάλα, αυτή κατέληξε στον Γκάμα που έκανε το σουτ, αλλά απέκρουσε προσωρινά ο Ζίβκοβιτς. Η μπάλα κατέληξε στον Μάνο, ο οποίος ανενόχλητος έστειλε την μπάλα στα δίκτυα (0-2).

Στο 77’ δόθηκε πέναλτι στον ΠΑΟΚ για μαρκάρισμα του Σάκιτς στον Ζίβκοβιτς, αλλά ο Πολωνός διαιτητής Σίμον Μαρτσίνιακ πήρε πίσω την απόφαση του κάνοντας χρήση του VAR.

Στο 82’ ο Αρης έφτασε κοντά στο 0-3, όμως στο σουτ του Μάνου έβαλε το πόδι του ο Βιεϊρίνια και γλίτωσε την ομάδα του από τα χειρότερα. Στο 84’ ο Δεληζήσης έδιωξε την μπάλα πάνω από την γραμμή σε προσπάθεια του Βαρέλα και στο 87’ ο ΠΑΟΚ μείωσε το σκορ με τον Ίνγκασον (1-2).

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Δικέφαλος κέρδισε πέναλτι όταν ο Μπουσέ «γκρέμισε» τον Ινγκασον. Στην εσχάτη των ποινών ευστόχησε ο Βιεϊρίνια και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (2-2).

«Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ήμασταν καλύτεροι, σκοράραμε δύο φορές και θα μπορούσαμε να κάνουμε και το 0-3. Δεν ξέρω τι έγινε στο τέλος, μας πίεσαν και αναγκαστήκαμε να βάλουμε και τρίτο κεντρικό αμυντικό, αλλά δεχτήκαμε γκολ. Από αμυντικό λάθος βάλαμε τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι και μας ξέφυγε ένας μεγάλος θρίαμβος. Δεν μας ευχαριστεί το αποτέλεσμα», δήλωσε ο προπονητής του Αρη.

O Μαρτσίνιακ έδειξε κίτρινη κάρτα στους Αν. Ζίβκοβιτς, Σβαμπ, Κρμέντσικ, Μπουσέ, Μαντσίνι.

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο (80’ Μπαμπά Ραχμάν), Ίνγκασον, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας, Σβαμπ (80’ Ελ Καντουρί), Καγκάβα, Α. Ζίβκοβιτς, Ουάρντα, Καγκάβα (46’ Σφιντέρσκι), Κρμέντσικ.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Μπουσέ, Σάκιτς, Ροζ, Δεληζήσης, Σούντκγρεν, Σάσα (86’ Μπεναλουάν), Τζέγκο, Μπρούνο (55’ Μάνος), Μπερτόγλιο (72’ Σίλβα Σάντε), Γκάμα (71’ Κάτσε), Μαντσίνι (87’ Γκανέα).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter