O ισραηλινός στρατός βομβαρδίζει τη Γάζα

O ισραηλινός στρατός βομβαρδίζει τη Γάζα

Ο ισραηλινός στρατός βομβάρδισε πολλές τοποθεσίες στην πολιορκημένη Λωρίδα της Γάζας το απόγευμα της Παρασκευής, σύμφωνα με παλαιστινιακά ΜΜΕ. Ο στρατός έθεσε την  περιοχή σε «ειδική κατάσταση» και ανέφερε ότι στόχευε το κίνημα της Ισλαμικής Τζιχάντ.

Η επίθεση έρχεται μετά από τέσσερις ημέρες αποκλεισμού που επέβαλαν οι ισραηλινές αρχές σε κατοίκους που ζουν κοντά στη Γάζα, ενώ αυξημένες είναι οι αποσπάσεις ισραηλινών στρατευμάτων στην περιοχή. Σύμφωνα με παλαιστινιακές αναφορές, οι επιθέσεις γίνονται στη συνοικία Ριμάλ στη Γάζα, σε μια περιοχή γνωστή ως Πύργος της Παλαιστίνης.

Ο ισραηλινός στρατός δήλωσε ότι αναμένει αντίποινα με αντιπυραυλικά από την Ισλαμική Τζιχάντ στη Γάζα, μετά τη σύλληψη ενός ανώτερου ηγέτη της οργάνωσης στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με παλαιστινιακές αναφορές, οι επιθέσεις γίνονται στη συνοικία Ριμάλ στη Γάζα, σε μια περιοχή γνωστή ως Πύργος της Παλαιστίνης. Υπάρχουν αναφορές για καπνό που βγαίνει από το συγκρότημα. Σύμφωνα με την ισραηλινή δημόσια τηλεόραση,ο ισραηλινός στρατός στόχευσε και εξολόθρευσε εξέχον μέλος της Ισλαμικής Τζιχάντ στη Γάζα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter