Ο Ιταλός Ρόκι, διαιτητής στον αγώνα Ολυμπιακού-Τότεναμ

Ο Ιταλός Ρόκι, διαιτητής στον αγώνα Ολυμπιακού-Τότεναμ

Ο διαιτητής Τζανλούκα Ρόκι θα διευθύνει μεθαύριο Τετάρτη τον αγώνα Ολυμπιακός – Τότεναμ για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Ο Ιταλός ρέφερι θεωρείται από τις κορυφαίες σφυρίχτρες της UEFA και μάλιστα είχε σφυρίξει τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ Τσέλσι – Αρσεναλ 4-1 τον περασμένο Μάιο στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν…

Ο Ρόκι θεωρείται γουρλής πάντως για τους «ερυθρόλευκους» καθώς τον Φεβρουάριο του 2014 είχε σφυρίξει στο «Καραϊσκάκη» τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπου οι Πειραιώτες είχαν νικήσει με 2-0! Ο Ιταλός είχε διαιτητεύσει επίσης, το 2010 στην ήττα του Παναθηναϊκού με 3-0 από τη Μπαρτσελόνα και τον Αύγουστο του 2018 τον αγώνα Βίντι-ΑΕΚ 1-2 για τα πλέι οφ του Τσάμπινς Λιγκ.

Βοηθοί του θα είναι οι Φιλίπο Μέλι και Τσίρο Καρμπόνε, τέταρτος ο Ντανιέλε Ντοβέρι και VAR ο Πάολο Βαλέρι με βοηθό τον Μαουρίτσιο Μαριάνι. Τέλος, παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Σλοβένος Ντάρκο Τσέφεριν και της UEFA ο Σλοβάκος Γιόζεφ Κλίμεντ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter