O Κ. Θεοδωρόπουλος έχασε το σπίτι του και η ΑΕΛ του ζήτησε να λύσει το συμβόλαιο

O Κ. Θεοδωρόπουλος έχασε το σπίτι του και η ΑΕΛ του ζήτησε να λύσει το συμβόλαιο

Ο τερματοφύλακας και μέχρι πρότινος αρχηγός της ΑΕΛ, Κώστας Θεοδωρόπουλος, είδε την πατρική του οικεία και το σπίτι της αδερφής του να «χάνονται» στις καταστροφικές πλημμύρες και ενώ βρίσκεται σε περίοδο αποκατάστασης από ρήξη χιαστού, η διοίκηση της ομάδας του, του ζήτησε να λύσει το συμβόλαιό του!

Με ανακοίνωσή του, ο ΠΣΑΠΠ ενημέρωσε για την καταστροφή που υπέστη η οικογένεια του Κ. Θεοδωρόπουλου: «Η Θεσσαλία βίωσε τον όλεθρο, την καταστροφή και δυστυχώς τον θάνατο, αφού η κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή άφησε πίσω της νεκρούς και διαλυμένες περιουσίες που αντιστοιχούσαν στους κόπους μιας ζωής. Ο ΠΣΑΠΠ συμπαραστέκεται στον Κώστα Θεοδωρόπουλο, τον συνάδελφό μας της ΠΑΕ ΑΕΛ που συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των πληγέντων, καθώς αντίκρισε κατεστραμμένο το πατρικό του σπίτι αλλά εκείνο της αδερφής του που βρίσκονταν στις Εργατικές Κατοικίες της Γιάννουλης».

Ο Κ. Θεοδωρόπουλος την περσινή σεζόν ήταν αρχηγός στην ΑΕΛ και τον Φεβρουάριο του 2023 τραυματίστηκε σοβαρά στην προπόνηση. Υπέστη ρήξη χιαστού και οδηγήθηκε στο χειρουργείο, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα. Αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε διαδικασία αποκατάστασης και η ΑΕΛ τον διώχνει από την ομάδα. Η επίσημη θέση της Λάρισας κάνει λόγο για αντιδεοντολογική συμπεριφορά του 33χρονου γκολκίπερ, ο οποίος από την πλευρά του δήλωσε (gazzetta.gr): «Δεν ασχολήθηκαν καν μαζί μου και δεν τους ένοιαξε αυτό που πάθαμε, το μόνο που με ρωτούσαν ήταν για την κατεστραμμένη γέφυρα, αν έχω κάποιον γνωστό που να μπορεί να τους περάσει για να πάνε για προπόνηση. Δεν τους εξύβρισα, το μόνο που τους είπα είναι ότι δεν θέλω να ασχοληθούν ξανά μαζί μου, γιατί δεν τους ένοιαξε ούτε το σπίτι, ούτε η οικογένειά μου. Τους είπα ότι πνίγηκαν οικογένειες. Ο μόνος που προσπάθησε να με βοηθήσει ήταν ο αδερφός του προέδρου, ο Γιάννης Νταβέλης, που τον πήρα προσωπικά τηλέφωνο και με καθοδήγησε με κάποια τηλέφωνα που έπρεπε να κάνω. Ο πρόεδρος δεν δέχθηκε να με ακούσει, ενώ του ζήτησα να συζητήσουμε. Άκουσε μόνο όσα του είπαν τρίτοι».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter