Ο καιρός το Σαββατοκύριακο – Πού αναμένονται βροχές (LIVE)

Ο καιρός το Σαββατοκύριακο – Πού αναμένονται βροχές (LIVE)

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, αναμένονται το Σάββατο σύμφωνα με την ΕΜΥ.

Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά από 00 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 04 έως 17 με 18 βαθμούς και στα νησιά από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Τις πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Η πρόγνωση για την Κυριακή

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά. Πιθανότητα για λίγες ασθενείς βροχές στην Εύβοια και τη βόρεια Κρήτη μέχρι το μεσημέρι.

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο 5 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά στο κεντρικό και το νότιο Αιγαίο έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά. Θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από 02 έως 15 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 07 έως 17 βαθμούς και στα νησιά από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

LIVE ο καιρός

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter