Ο καιρός των Χριστουγέννων: Κρύο, χιόνια και βροχές

Ο καιρός των Χριστουγέννων: Κρύο, χιόνια και βροχές

«Βουτιά» του υδράργυρου μέχρι και 10 βαθμούς Κελσίου, αλλά και βροχές, αναμένονται σε πολλές περιοχές τις ημέρες των Χριστουγέννων. Σύμφωνα με τα όσα προβλέπει η ΕΜΥ, η αλλαγή του καιρού θα αρχίσει σταδιακά από την παραμονή των Χριστουγέννων και από τα δυτικά και θα διαρκέσει για τις επόμενες δύο μέρες.

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ μέχρι την Τετάρτη, 26/12:

Σάββατο 22-12-2018

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού αιγαίου. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στα νότια πελάγη 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Σε άνοδο.

Κυριακή 23-12-2018

Καιρός: Γενικά αίθριος και μόνο τις πρωινές ώρες θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις. περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά.

Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα πελάγη πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δευτέρα 24-12-2018

Καιρός: Αρχικά αίθριος. Βαθμιαία στα δυτικά και τα βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και το βράδυ στα βορειοδυτικά θα σημειωθούν βροχές. τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα δυτικά.

Άνεμοι: Αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Σε μικρή άνοδο.

Τρίτη 25-12-2018 Χριστούγεννα

Καιρός: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και το ανατολικό αιγαίο όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

Άνεμοι: Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια 4 με 6 και βαθμιαία πιθανώς τοπικά 7 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, οι οποίοι βαθμιαία και από τα δυτικά θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς, με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Σε πτώση από τα βόρεια.

Τετάρτη 26-12-2018

Καιρός: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια, όπου θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και στα ορεινά παροδικές χιονοπτώσεις.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο αιγαίο πιθανώς τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Σε μικρή πτώση στα ανατολικά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter