Ο Καμίνης ζητά την παραίτηση Τόσκα

Ο Καμίνης ζητά την παραίτηση Τόσκα

Επιμένει να ζητά παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Ο τελευταίος τον κατηγορεί ότι γίνεται διακίνηση ναρκωτικών στους χώρους των καταλήψεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, το Πολυτεχνείο και άλλα πανεπιστημιακά ιδρύματα.

Αναφερόμενος στις καταλήψεις σε κτίρια της Αθήνας, τόνισε μάλιστα πως κατά περίεργο τρόπο συνδέονται μεταξύ τους.

Με δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ, σχολιάζοντας τον ξυλοδαρμό του καθηγητή Άγγελου Συρίγου ο κ. Καμίνης είπε ότι ντρέπεται για την κατάσταση που επικρατεί στα Πανεπιστήμια, η κατάσταση αυτή τον εξοργίζει. Μέχρι το 1998 που ήταν ο ίδιος πανεπιστημιακός, δεν υπήρχαν φαινόμενα δήλωσε, ενώ από τότε και μετά η κατάσταση αυτή έχει εκτραχυνθεί.

«Ντρέπομαι για την κατάσταση που επικρατεί στα πανεπιστήμια» σχολίασε χαρακτηριστικά. Δυστυχώς, ανέφερε ο δήμαρχος, τίποτε δεν κινείται σε αυτή την πόλη για την αντιμετώπιση της ανομίας γι’ αυτό επαναλαμβάνω ότι ο κ. Τόσκας πρέπει να παρατηρηθεί.

Ο κ. Καμίνης ανακοίνωσε ότι ο δήμος Αθηναίων θα προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του προέδρου του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνου Μίχαλου, γιατί όπως κατήγγειλε «προσπαθεί με φουσκωτούς να εκδιώξει το δήμο από το κτίριο του ΕΒΕΑ στην οδό Ακαδημίας που ανακαινίσθηκε με 3 εκατ. ευρώ που διέθεσε ο δήμος», αθετώντας τη συμφωνία που έχει υπογραφεί.

Αναφερόμενος εξάλλου στις προθέσεις του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη για αλλαγή της εκλογικής νομοθεσίας στους δήμους δήλωσε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ προσπαθεί να ελέγξει πολιτικά την τοπική αυτοδιοίκηση. Ανακοίνωσε δε ότι προέτρεψε έναν δημότη να καταγγείλει στην αστυνομία γιατρό των δημοτικών ιατρείων επειδή του ζήτησε χρήματα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter