Ο Καμμένος, ο Αμυράς, η «νυφούλα» και η «ζωντοχήρα» (Video)

Ο Καμμένος, ο Αμυράς, η «νυφούλα» και η «ζωντοχήρα» (Video)

«Πινγκ πονγκ» χαρακτηρισμών και εκφράσεων που κάθε άλλο παρά τιμούν το πολιτικό ήθος, μεταξύ του Πάνου Καμμένου και του Γιώργου Αμυρά.

Το «ματς» ξεκίνησε με τον Γιώργο Αμυρά, στη Βουλή, να χαρακτηρίζει τον Πάνο Καμμένο ως «βασιλιά της κωλοτούμπας», με τον επικεφαλής των ΑΝΕΛ να του απαντά με ένα ομοφοβικό, ρατσιστικό και προσβλητικό σχόλια, λέγοντάς του «για νυφούλα καλό σας βλέπω πάντως»…

Ο Γιώργος Αμυράς επανήλθε σήμερα και μιλώντας στον ΑΝΤ1 χαρακτηρίζοντας, από την πλευρά του, τον Πάνο Καμμένο ως «ζωντοχήρα».

Συγκεκριμένα, δεν ήταν σίγουρος χθες ότι άκουσε καλά, όπως είπε, συμπληρώνοντας «Λέω δεν μπορεί ρε παιδί μου να φτάσει παρακάτω μέσα στη Βουλή ο Καμμένος το ρεκόρ χυδαιότητας που ο ίδιος κατέχει».

Στη συνέχεια, όπως είπε, όταν κατέβηκε από το βήμα τον έπιασε ένας βουλευτής άλλου κόμματος και του είπε «ρε συ, σε είπε νυφούλα».

«Και η αυθόρμητη αντίδρασή μου εκείνη τη στιγμή ήταν “χίλιες φορές νυφούλα, καλύτερα νυφούλα, γιατί τις νύφες όλοι τις αγαπάνε, παρά ζωντοχήρα όπως θα γίνεις εσύ κύριε Καμμένε σε λίγο, που θα σε πετάξει ο Τσίπρας από το Μαξίμου”», κατέληξε ο Γιώργος Αμυράς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter