Ο Καμπαγιάννης αποδομεί τα λεγόμενα Μητσοτάκη για παρακολουθήσεις και Χρυσή Αυγή

Ο Καμπαγιάννης αποδομεί τα λεγόμενα Μητσοτάκη για παρακολουθήσεις και Χρυσή Αυγή
Φωτογραφία: Facebook

«Xάρη στις παρακολουθήσεις πιάσαμε τη Χρυσή Αυγή». Αυτό υποστήριξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα της Βουλής, γνωρίζοντας ότι λέει καταφανώς ψέματα.

Πρώτος του απάντησε ο Θανάσης Καμπαγιάννης, συνήγορος υποστήριξης της κατηγορίας στη δίκη της Χρυσής Αυγής ξεκαθαρίζοντας σε ανάρτησή του στο Facebook πως «στην ποινική δίωξη της Χρυσής Αυγής δεν υπήρξε “νόμιμη επισύνδεση” των τηλεφωνικών συνομιλιών των βουλευτών της αν και ελέγχονταν για σοβαρά κακουργήματα. Το γνωρίζουμε αυτό από τη δικογραφία της υπόθεσης, στην οποία δεν περιέχεται καμία διάταξη ή σχετική απομαγνητοφώνηση.»
«Τα δημόσια πρόσωπα ναι βεβαίως πρέπει να προστατεύονται και όπως σας είπα υπάρχει ένα αυξημένο φίλτρο προστασίας, όμως δεν πρέπει να διαχωρίζονται με ασπίδα την ιδιότητά τους και μόνο, και να νιώθουν ότι είναι στο απυρόβλητο. Συμφωνείτε με την άποψη την οποία διατύπωσε ο κύριος Βενιζέλος ότι επί της αρχής, κανείς βουλευτής δεν μπορεί να παρακολουθείτε. Να βγείτε κ. Τσίπρα και να το πείτε ανοιχτά, αλλά ας σκεφτούμε λίγο πώς εξαρθρώθηκε η Χρυσή Αυγή και τότε θα αντιληφθούμε όλοι τι ακριβώς εννοώ», είπε χαρακτηριστικά ο Κ. Μητσοτάκης, συγκρίνοντας τους νεοναζί καταδικασμένους για εγκληματική οργάνωση χρυσαυγίτες,  με τον Νίκο Ανδρουλάκη, λέγοντας μάλιστα ούτε λίγο ούτε πολύ πως και οι βουλευτές θα πρέπει να παρακολουθούνται αν αυτό είναι… αναγκαίο κακό.
Φτηνές κινήσεις εντυπωσιασμού από έναν αλαζόνα πρωθυπουργό που προκειμένου να χτίσει ένα αφήγημα που να τον ευνοεί, λέει στο βήμα της Βουλής, κραυγαλέα ψέματα.
Ο πρωθυπουργός ξέχασε μάλλον ότι στη σύλληψη των χρυσαυγιτων οδήγησε η δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter