Ο Κανέλλης ενοχλήθηκε από τον προοδευτικό «όχλο» του Facebook και του Twitter για τις αμβλώσεις!

Ο Κανέλλης ενοχλήθηκε από τον προοδευτικό «όχλο» του Facebook και του Twitter για τις αμβλώσεις!

Μπορεί το δίδυμο Εκκλησίας-κυβέρνησης στην άτυπη μορφή του να ηττήθηκε χθες μετά την απόφαση να κατέβει πάραυτα η αφίσα κατά των εκτρώσεων, ο Ηλίας Κανέλλης ωστόσο, διακεκριμένος εκπρόσωπος της νεοφιλελεύθερης «δημοσιογραφίας» εξέφρασε την αντίθεσή του στην απόφαση του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Κώστα Καραμανλή που υπέκυψε στην… πίεση του Facebook και του Twitter!

Ο κ. Κανέλλης, που μας αναλύει τις ακραία νεοφιλελεύθερος απόψεις του στην εκπομπή «10» της ΕΡΤ με την Όλγα Τρέμη αλλά και μέσω της στήλης του στα ΝΕΑ, μας εξήγησε σήμερα στην εφημερίδα του Βαγγέλη Μαρινάκη την αντίθεσή του στην υποχώρηση του υπουργού μπροστά στην «ιδεολογική κομαντατούρα» που «βγήκε στα σόσιαλ μίντια ψάχνοντας να βρει ένοχους»

Κατά τον κύριο Κανέλλη βεβαίως «το δικαίωμα στις εκτρώσεις είναι κατάκτηση της νεωτερικότητας και του δυτικού κόσμου» αλλά το πρόβλημά του έγκειται στο ότι η απόσυρση της αφίσας πρόκειται για «ήττα της ελευθερίας της έκφρασης».

Για τον κύριο Κανέλλη προφανώς τα ανθρώπινα δικαιώματα μπορούν να τεθούν σε αμφισβήτηση, ενδεχομένως πρέπει να κάνουμε τις πάπιες όταν περνάμε μπροστά από κατάπτυστες αναρτήσεις στο Μετρό. Κοινώς να είμαστε βούρλα.

Ο ίδιος ωστόσο προσδιορίζει με σαφή τρόπο τι τον ενόχλησε και αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από τον προοδευτισμό στα κοινωνικά δίκτυα που προφανώς δεν είναι της αρεσκείας του.

Γράφει λοιπόν:

«…καθιερώνεται ένα πολύ άσχημο κλίμα: όποια δημόσια άποψη δεν αρέσει στους θεματοφύλακες του προοδευτισμού που μπορούν να κάνουν συντονισμένο θόρυβο στο Twitter ή στο Facebook θα στιγματίζεται ως οπισθοδρομική, φασίζουσα, τραμπική ή δεν ξέρω γω τι άλλο και ο όχλος θα αναλαμβάνει την αποκαθήλωση και της άποψης και όποιων την υποστηρίζουν»

Κύριε Κανέλλη,

Σε αντίθεση με τους πολίτες της μίας χρήσης κατά τη διάρκεια των εκλογών, υπάρχουν και οι ενεργοί πολίτες που έχουν ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ αντίδρασης σε κάτι που διαφωνούν καθ όλη τη διάρκεια της κυβερνητικής θητείας.

Αυτό εξάλλου είναι και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Το να μπορείς να εκφράσεις την άποψή σου, τη συμφωνία σου, τη διαφωνία σου ή να βγαίνεις και από τα ρούχα σου. Επίσης μπορείς και να είσαι συντονισμένος ή ασυντόνιστος. 

Μπορεί στη ζούγκλα που εσείς επιθυμείτε κάθε αμφισβήτηση βασικών ελευθεριών και δικαιωμάτων να σας είναι επιθυμητή και ευχάριστη, αλλά προφανώς οι περισσότεροι πολίτες δεν επιθυμούν την οπισθοδρόμηση.

Και αυτό δεν τους κάνει «όχλο» κύριε Κανέλλη, αλλά «λαό»

Ίσως να έχετε μια αλλεργία στην ορολογία…

Υ.Γ. Από πότε στερείτε από τους χρήστες του Facebook και του Twitter το δικαίωμα στην προσωπική άποψη; 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter