Ο Κανένας

Ο Κανένας

Ο Κανένας κερδίζει διά της απουσίας του την καταλληλότητα για τη διακυβέρνηση της χώρας στην πρώτη έρευνα κοινής γνώμης για τη νέα χρονιά. Τον προτίμησαν οι ερωτώμενοι για επιτυχημένο υπουργό της κυβέρνησης καθώς κατατάχθηκε τρεις μονάδες μπροστά από τον πολυδιαφημισμένο Πιερρακάκη – αυτόν προέταξε η λίστα Πέτσα ως «είδηση», αποκρύπτοντας την επιτυχία του Κανενός.

Ο Κανένας επιμένει και στις υπόλοιπες «ποιοτικές» απαντήσεις στην έρευνα της Alco. Η ΝΔ του Μητσοτάκη δεν εμπνέει το 19% των ψηφοφόρων του 41%, ενώ ο πρωθυπουργός απολαμβάνει την αρνητική στάση του 48% των ερωτηθέντων, οι οποίοι τρέμουν πρώτα απ’ όλα (42%) μήπως και δεν τα βγάλουν πέρα τη νέα χρονιά και εκφράζουν μεγάλη απαισιοδοξία (60% παρακαλώ) για επιδείνωση ή διατήρηση της μαύρης τρύπας στο πορτοφόλι τους.

Την πολιτική Μητσοτάκη μαυρίζουν και σε άλλες δημοσκοπήσεις: στο 70% οι αρνητικές απαντήσεις για τα μέτρα υποτίθεται κατά της ακρίβειας στην Interview, αλλά ο γνωστός-άγνωστος Κανένας απουσιάζει από τις επιλογές του καταλληλότερου ως πρωθυπουργού. Αντίστοιχα, στο 77,7% τις μέτρησε η Opinion Poll (μάλιστα το 68,8% δεν είναι ικανοποιημένο συνολικά από το κυβερνητικό έργο) και ο Κανένας είναι δεύτερος καταλληλότερος.

Απάντηση στο χάσμα κυβερνητικών έργων και αρνητικής στάσης δεν υπάρχει. Αρνητικά κρίνονται όλοι οι αρχηγοί της αντιπολίτευσης καθώς δεν «εμπνέουν» ακριβώς επειδή δεν έχουν σχέδιο, πρόγραμμα και επαφή με «κοψοχέρηδες». Πού είναι ο οδικός χάρτης για ξήλωμα του συστήματος που μασά δισ. ευρώ και επιχειρηματολογεί ειρωνικά για «λεφτόδεντρα» όταν πρόκειται για την ενίσχυση των μισθών, της υγείας και της παιδείας και τη μείωση του ΦΠΑ για το τούνελ της ακρίβειας και της απληστίας;

Χάρη στον Κανένα και στο σχέδιο τίποτε βασιλεύει ο μονόφθαλμος του 41% και οι αρμοί του συστήματος τσιμεντώνονται.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter