Ο καπιταλιστής Μπάμπης Παπαδημητρίου βλέπει την κρίση… θεόσταλτη! (Video)

Ο καπιταλιστής Μπάμπης Παπαδημητρίου βλέπει την κρίση… θεόσταλτη! (Video)

Δεν ξέρουμε αν ο άλλοτε «δημοσιογράφος» του ΣΚΑΪ Μπάμπης Παπαδημητρίου και τώρα βουλευτής της ΝΔ θέλει να αγγίξει και το θεοφοβούμενο κοινό της ΝΔ, αλλά μέσα στους κυβερνητικούς βερμπαλισμούς και τις ανέξοδες φλυαρίες ξεπέρασε (και πάλι) τα όρια της γραφικότητας.

Σύμφωνα με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου που εύρισκε το νερό φτηνό και ήθελε λεφτά από το μαξιλάρι για τις τράπεζες, την κρίση μας την έστειλε ο Θεός…

«Την κρίση που μας την έστειλε ο Θεός πρέπει να την κάνουμε ευκαιρία» είπε ο βουλευτής της Ν.Δ. Μπάμπης Παπαδημητρίου χωρίς καμία ντροπή.

Το αν εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι χάνουν και χάσουν τη δουλειά τους ή πεθάνουν μερικές χιλιάδες, το αν δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις κλείσουν, ο γνωστός «Μπάμπης» του ΣΚΑΪ το βλέπει σκληρά οικονομικά και πρέπει να το κάνουμε ευκαιρία.

Και αυτά βέβαια εντός της χώρας γιατί παγκοσμίως οι αριθμοί είναι αβάσταχτοι…

Μόνον που ο ίδιος είναι τώρα στην κυβέρνηση, και θα αρκούσε η κυβερνητική πολιτική χωρίς κοινωνική και οικονομική κρίση και θανάτους, για να πάρουν τις αποφάσεις τους.

Μόνον που φανερώνει και πως βλέπει την κρίση ο κάθε «Μπάμπης» της ΝΔ: Ευκαιρία για τα κοράκια να περάσουν ό,τι πιο αντεργατικό… Χωρίς καμία κοινωνική ευαισθησία. Απλά κυνικά!

Ο βουλευτής που κάποτε ήθελε να γκρεμίσουμε τα μισά νοσοκομεία πρόσθεσε:

«Στον καπιταλισμό οι κρίσεις είναι που αλλάζουν τα πράγματα. Πρέπει την κρίση αυτή που μας έστειλε ο Θεός να την κάνουμε ευκαιρία. Λεφτά θα ‘ρθουν εμείς θα είμαστε σε θέση να τα αξιοποιήσουμε ή θα κοιτάμε τι δίνει το κράτος να πάω να τα πάρω…».

Το σίγουρο είναι πως πολλοί δεν έχουν το Θεό τους!

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Μπάμπης Παπαδημητρίου έλεγε πως «η συνταγή του ΔΝΤ είναι πιο σωστή»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter