Ο Καραμέρος απαντά στη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

Ο Καραμέρος απαντά στη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μαρουσίου, Γιώργος Καραμέρος απάντησε με σκληρή γλώσσα στην Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ η οποία με ανακοίνωσή της, είχε κατηγορήσει την παράταξή του «Ενωμένο Μαρούσι» πως αποκλείει υποψηφιότητες λόγω καταγωγής.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Καραμέρος, αρνήθηκε να συμπεριλάβει μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ που είναι Μουσουλμάνος στις λίστες των υποψηφίων.

Στην απάντησή του μεταξύ άλλων χαρακτηρίσει «κατάπτυστη» τη ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και σημειώνει ότι η παράταξη δεν δέχεται υποδείξεις από κανένα κόμμα και από καμία κομματική νεολαία.

Παράλληλα σημειώνει:

«Σε ό,τι αφορά τις απαράδεκτες και ψευδείς αιτιάσεις για δήθεν αποκλεισμούς λόγω “χρώματος και καταγωγής”, ο συγκεκριμένος πολίτης, για τον οποίο γίνεται λόγος στην εν λόγω κατάπτυστη ανακοίνωση της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ζει στο Μαρούσι και δεν είναι δημότης Αμαρουσίου, ούτε έχει κάποια αναφορά στην πόλη κάτι που αποτελεί αυτονόητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιό μας.»

Προσθέτει μάλιστα:

«Είναι προφανές, ότι φερτοί υποψήφιοι με μοναδικό κριτήριο την κομματική τους ταυτότητα, δεν γίνονται δεκτοί στο # Ενωμένο Μαρούσι.»

Όλη η ανακοίνωση:

«Απάντηση στην κατάπτυστη ανακοίνωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ

Από την πρώτη στιγμή, έχουμε καταστήσει σαφές ότι το # Ενωμένο Μαρούσι είναι μια ανεξάρτητη παράταξη και ως εκ τούτου δεν δέχεται υποδείξεις από κανένα κόμμα και από καμία κομματική νεολαία. Σε ό,τι αφορά τις απαράδεκτες και ψευδείς αιτιάσεις για δήθεν αποκλεισμούς λόγω “χρώματος και καταγωγής”, ο συγκεκριμένος πολίτης, για τον οποίο γίνεται λόγος στην εν λόγω κατάπτυστη ανακοίνωση της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ζει στο Μαρούσι και δεν είναι δημότης Αμαρουσίου, ούτε έχει κάποια αναφορά στην πόλη κάτι που αποτελεί αυτονόητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιό μας. Για τα ζητήματα των μεταναστών, το # Ενωμένο Μαρούσι ετοιμάζει ήδη σειρά προτάσεων για την πιο αποτελεσματική λειτουργία του ήδη θεσμοθετημένου Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών, το οποίο θα στελεχώσουμε με μετανάστες συμπολίτες μας που είναι δημότες της πόλης μας και γνωρίζουν καλύτερα τα προβλήματα ένταξης σε τοπικό επίπεδο. Είναι προφανές, ότι φερτοί υποψήφιοι με μοναδικό κριτήριο την κομματική τους ταυτότητα, δεν γίνονται δεκτοί στο # Ενωμένο Μαρούσι.»

Διαβάστε ακόμα: Δεν στηρίζει Καραμέρο η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ – Απέκλεισε υποψήφιο λόγω καταγωγής

https://www.documentonews.gr/filegrid/2019/02/25/5c742806825e6341ba46fca2.pdf

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter