Ο Καράογλου «χτυπάει» τον κορονοϊό με ανάρτηση της ελληνικής σημαίας

Ο Καράογλου «χτυπάει» τον κορονοϊό με ανάρτηση της ελληνικής σημαίας

Τις φασιστικές και ακροδεξιές του τάσεις έδειξε για μία ακόμη φορά ο υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, ο οποίος ζήτησε από όλους τους Έλληνες να υψώσουν την ελληνική σημαία σε μπαλκόνια και παράθυρα.

Έτσι μετά το βγαίνουμε στα μπαλκόνια να χειροκροτήσουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, έχουμε πάλι έκκληση αυτή τη φορά να βγούμε στα μπαλκόνια για να κρεμάσουμε τη σημαία. Κι όλο αυτό ως μια  «προσπάθεια τόνωσης του αισθήματος της εθνικής ομοψυχίας» σύμφωνα με τον κ. Καράογλου ο οποίος θέλησε να μπερδέψει την ελληνική σημαία με τον κορονοϊό και τον Έβρο. 

«Οι Έλληνες είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα και τους αγώνες. Ξέρουμε να υπερασπιζόμαστε υψηλά ιδανικά και ιδέες, γι’ αυτό αποτελούμε παράδειγμα αυτοθυσίας, ηρωισμού και χρέους», δηλώνει ο κ. Καράογλου και συνεχίζει: «Επειδή οι ημέρες που ζούμε δοκιμάζουν τις αντοχές της κοινωνίας μας, προτρέπω να υψώσουμε από σήμερα παντού -σε κάθε μπαλκόνι και παράθυρο- την ελληνική σημαία σε ένδειξη ομοψυχίας. Με τον τρόπο αυτόν τιμούμε όσους δίνουν καθημερινά τον δύσκολο αγώνα και στα δύο μέτωπα, ενώ παράλληλα τιμούμε την εθνική παλιγγενεσία και φυσικά τους ήρωες και τους μάρτυρες του 1821, που έπεσαν μαχόμενοι υπέρ πίστεως και πατρίδος. Από τη στιγμή που φέτος δεν θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας, ντύνουμε την Ελλάδα στα γαλανόλευκα, στέλνοντας το μήνυμα πως στις δύσκολες στιγμές είμαστε ενωμένοι. Η σημαία είναι το σύμβολο των εθνικών μας αγώνων. Συλλογικά και πειθαρχημένα θα ξεπεράσουμε και αυτή τη δυσκολία».

Ας ελπίσουμε να μην ακούσουμε την επόμενη φορά από το κυβερνητικό στρατόπεδο πως η ελληνική σημαία προστατεύει και από τον κορονοϊο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter