Ο Κασιδιάρης εγκαταλείπει τον άλλοτε τρανό αρχηγό και τη Χρυσή Αυγή – Ανακοίνωσε νέο κόμμα (Video)

Ο Κασιδιάρης εγκαταλείπει τον άλλοτε τρανό αρχηγό και τη Χρυσή Αυγή – Ανακοίνωσε νέο κόμμα (Video)

Τη δημιουργία ενός νέου εθνικιστικού πολιτικού κόμματος, «όπως αυτά που κυριαρχούν στην Ευρώπη», όπως λέει, ανακοίνωσε ο υπόδικος πρώην χρυσαυγίτης βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο Κασιδιάρης, το πρωτοπαλίκαρο του φυρερίσκου, εγκατέλειψε τον «μεγάλο και τρανό» αρχηγό, Νίκο Μιχαλολιάκο, λίγο πριν την απόφαση της δίκης της εγκληματικής οργάνωσης και προχωρά στην ίδρυση δικού του φορέα, αφού δεν κατάφερε να κυριαρχήσει στην ιεραρχία του ναζιστικού μορφώματος και να γίνει ο ίδιος αρχηγός στη θέση του αρχηγού. 

Σε βίντεο που δημοσιοποίησε, αναφέρει ότι «οι καιροί απαιτούν την άμεση δημιουργία και δράση ενός σύγχρονου εθνικού κόμματος, όπως αυτά που κυριαρχούν εκλογικά σε ολόκληρη την Ευρώπη».

«Δημιουργούμε ένα κόμμα που διαθέτει πρωτίστως, ένα πληρέστατο και εφαρμόσιμο πρόγραμμα – με επιστημονική τεκμηρίωση – και με αντικειμενικό σκοπό να γίνει ξανά η Ελλάδα μεγάλη και ισχυρή.

Δημιουργούμε ένα κίνημα Ελλήνων για την εθνική επιβίωση και την αναγέννηση του Ελληνισμού.

Την κίνησή μας πλαισιώνουν Ελληνίδες και Έλληνες εγνωσμένου κύρους και αναγνωρισμένης αξίας. Πρώτος αντικειμενικός σκοπός να υπάρχει στην επόμενη βουλή μία αληθινή εθνική αντιπολίτευση. Μία ισχυρή και σοβαρή φωνή ενάντια στα εθνομηδενιστικά σχέδια ολόκληρου του πολιτικού συστήματος».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter