Ο Κασσελάκης απαντά στην επική γκάφα Μητσοτάκη για το λάδι: Κυβέρνηση λαδέμπορων (Video)

Ο Κασσελάκης απαντά στην επική γκάφα Μητσοτάκη για το λάδι: Κυβέρνηση λαδέμπορων (Video)

Άμεση ήταν η απάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη στην απίστευτη δήλωση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κατά τη συνέντευξή του στο Νίκο Χατζηνικολάου για την τιμή του λαδιού.

Ο πρωθυπουργός προσπαθώντας να δικαιολογήσει την τεράστια αύξηση της τιμής του, ανέφερε πως όπως και να’χει επωφελούνται οι έλληνες παραγωγοί και όχι όπως στην περίπτωση του αερίου που το χρήμα έφευγε στη Ρωσία.

Στην ουσία παραδέχθηκε έμμεσα ο πρωθυπουργός πως δεν προστατεύει τον καταναλωτή και τον πολίτη δεχόμενος πιθανή αισχροκέρδεια.

Η επίμαχη απάντηση Μητσοτάκη:

Η αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη.

Με ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter) καταλόγισε σοβαρές ευθύνες στην κυβέρνηση για την ανοχή στο καθεστώς αισχροκέρδειας που έχει στηθεί από διάφορους παραγωγούς είτε με αυθαίρετες ανατιμήσεις είτε με νοθεία του ελαιόλαδου (ή και τα δύο) με σίγουρους χαμένους τους καταναλωτές.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη στο «Χ»:

Κι όμως, με την τιμή του λαδιού σε ύψη που φέρνουν απόγνωση στις οικογένειες, το είπε ο Πρωθυπουργός στην αποψινή του συνέντευξη: «Αυτό που είναι πρόβλημα για τον καταναλωτή είναι όφελος για τον παραγωγό». Και επισήμως, κυβέρνηση λαδέμπορων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter