Ο Κασσελάκης εισέβαλλε στο πλατό του Λιάγκα: «Είμαι αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, δεν μπορείς να έχεις λίγο σεβασμό;» (Video)

Ο Κασσελάκης εισέβαλλε στο πλατό του Λιάγκα: «Είμαι αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, δεν μπορείς να έχεις λίγο σεβασμό;» (Video)

Στο πλατό της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα εισέβαλλε το πρωί της Παρασκευής, λίγο μετά την συνέντευξή του στον Γιώργο Παπαδάκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Θα τα ζήσω όλα», είπε ο παρουσιαστής όταν τον ξαφνικά μπροστά του. «Ακόμη Citroen πουλάς; Τόση τηλεθέαση έχεις και δεν έχεις καταφέρει να πουλήσεις ένα αυτοκίνητο;» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κρατούσε στην αγκαλιά του τον δικό του σκύλο. «Θα την πάρεις μαζί σου στον στρατό;», τον ρώτησε και συνέχισε: «Την Φάρλι την πήρε μαζί του ο Τάιλερ στην Αμερική;».

«Ήταν λάθος το ρεπορτάζ ήταν, μισό. Είδες ότι έχω ανθρώπους παντού που σε παρακολουθούν και μου έστειλαν φωτογραφίες;», συνέχισε ο παρουσιαστής.

«Εδώ έχεις κάτι κοινό με τον Μητσοτάκη», απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε σε γέλια, και απάντησε: «Ο Μητσοτάκης παρακολουθούσε τα τηλέφωνα».

«Για να δούμε αν αρέσει στη Φούσκα το Citroen», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντά: «Έχεις έρθει να τρολάρεις το πολιτικό σύστημα, έχω την αίσθηση». «Τρολάρω το πολιτικό σύστημα, με ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα» απάντησε με νόημα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Για να δείξουμε λίγο τις κάλτσες. Από τα αστακοκάραβα πήγες στις αστακοκάλτσες», συνέχισε ο Γιώργος Λιάγκας, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να λέει: «Εδώ που φτάσαμε!», δείχνοντας τις κάλτσες με τους αστακούς.

«Δηλαδή, αυτή είναι η κάλτσα του φαντάρου;», ρώτησε ο παρουσιαστής. «Είναι, εδώ στρατόπεδο;», ρώτησε από την πλευρά του ο Στέφανος Κασσελάκης και συνέχισε: «Έχω ακούσει ότι μεταχειρίζεσαι τους εργαζόμενους σαν να είστε σε στρατόπεδο».

«Πιο δημοκράτης από εμένα δεν υπάρχει. Είμαι αριστερός. Κεντροαριστερός, όχι ΣΥΡΙΖΑ» απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας και προβλήθηκε ένα στιγμιότυπο με τον George Clooney που ενσάρκωσε τον οδηγό αστακο-κάραβου στην ταινία «Η τέλεια καταιγίδα».

«Ποιος είναι πιο ωραίος; Εσύ ή ο George Clooney;», ρώτησε ο παρουσιαστής, με τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντά: «Είμαι αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, δεν μπορείς να έχεις λίγο σεβασμό;».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter