«Ο Κασσελακης ζητούσε εκλογές αλλά έβαζε τους ανθρώπους του να μαζεύουν υπογραφές για το αντίθετο» λένε από το περιβάλλον Γεροβασίλη

«Ο Κασσελακης ζητούσε εκλογές αλλά έβαζε τους ανθρώπους του να μαζεύουν υπογραφές για το αντίθετο» λένε από το περιβάλλον Γεροβασίλη
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Οξυμένα παραμένουν τα πνεύματα στην Κουμουνδούρου λίγη ώρα μετά το τέλος του 4ου Συνεδρίου. Από την πλευρά της Όλγας Γεροβασίλη, διαρρέεται η άποψη πως ο Στέφανος Κασσελακης στην πραγματικότητα δεν ήθελε εκλογές, ενώ γίνεται λόγος «για μια σειρά από στελέχη που υποκριτικά στηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη με ημερομηνία λήξης».

«Η πρώτη ανάγνωση του αποτελέσματος είναι ότι ο Πρόεδρος ζήτησε εκλογές και δεν πέρασε η πρότασή του στο συνέδριο. Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα. Ο Στέφανος Κασελακης στη πραγματικότητα ποτέ δεν ήθελε εκλογές» τονίζουν από το περιβάλλον της αντιπροέδρου της Βουλής και συμπληρώνουν:

«Είναι προφανές ότι είχε τη πλειοψηφία σε ένα συνέδριο 2.800 συνέδρων που στη μεγάλη πλειοψηφία τους δεν εκλέχτηκαν αλλά ορίστηκαν. Αν ήθελε πραγματικά εκλογές λοιπόν θα το κέρδιζε.

Αντιθέτως, δεν το τόλμησε αλλά έβαλε τους δικούς του ανθρώπους να δουλεύουν για τη συλλογή υπογραφών για να μη γίνουν εκλογές.

Είχαμε συνεπώς το εξής ευτράπελο :

Ο Στ. Κασσελάκης να προκαλεί εκλογές από τη βάση και οι άνθρωποι του Κασσελάκη να δουλεύουν για το αντίθετο.

Γνωρίζοντας βεβαίως ότι η θέση “ας μη κάνουμε τίποτα” είναι πιο ελκυστική, πιο εύκολη από τη επίπονη θέση “να δώσουμε διέξοδο τώρα”».

Επίσης, τονίζεται πως «στο συνέδριο αυτό πράγματι έπεσαν οι μάσκες». «Αλλά όχι για την Όλγα Γεροβασίλη. Είχε το σθένος να δηλώσει παρούσα στη πρόσκληση. Στο συνέδριο έπεσαν οι μάσκες για μια σειρά από στελέχη που υποκριτικά στηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη με ημερομηνία λήξης».

«Ίσως τελικά όλοι αυτοί θα έπρεπε να είχαν προβλέψει το συνέδριο αυτό να τελειώσει τη Κυριακή των Βαΐων και όχι σήμερα» καταλήγουν με νόημα…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter