Ο καθηγητής Χάρης Αθανασιάδης μίλησε στο Documento για το Μακεδονικό και τώρα δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα

Ο καθηγητής Χάρης Αθανασιάδης μίλησε στο Documento για το Μακεδονικό και τώρα δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα

Ποιος είπε ότι οι βουλευτές είναι οι μόνοι που δέχονται απειλητικά τηλεφωνήματα αυτές τις ημέρες με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών που θα τεθεί προς ψήφιση τις επόμενες ημέρες στη Βουλή; 

Το ακροδεξιό κρεσέντο, με αφορμή το Μακεδονικό, κλιμακώνεται και στο διάβα του παρασύρει τα πάντα. Και πρώτα από όλα τη λογική. Τελευταίο θύμα της ανιστόρητης ρητορικής είναι ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Χάρης Αθανασιάδης, ο οποίος καταγγέλλει πως δέχτηκε απειλητικά τηλεφωνήματα με αφορμή τη συνέντευξη για το Μακεδονικό που έδωσε στο Documento και την Ηλέκτρα Ζαργάνη.

Διαβάστε τη συνέντευξη: Χάρης Αθανασιάδης: Το Μακεδονικό δεν είναι κληρονομιά της αρχαιότητας

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του Documentonews.gr, ο κ. Αθανασιάδης είπε πως άγνωστος αριθμός τον κάλεσε την ώρα που μιλούσε ο πρωθυπουργός στη Βουλή, κατά τη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης. Όπως εξήγησε, ο καλών ζήτησε τον λόγο από τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για όσα είπε δημοσίως τόσο από το Documento όσο και από τον ραδιοφωνικό σταθμό Prisma.

Όταν του ζητήθηκε να αποκαλύψει την ταυτότητά του και να καταθέσει επωνύμως τις απόψεις του, ο άγνωστος άντρας επιστράτευσε μία εμφυλιοπολεμική απάντηση. «Θα τα πούμε στον τρίτο γύρο», είπε με νόημα και τερμάτισε την κλήση. Ο κ. Αθανασιάδης δέχτηκε συνολικά επτά τηλεφωνήματα έως τις 3 και 30 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

«Το δεύτερο τηλεφώνημα σημειώθηκε περίπου στη 01:30 τα ξημερώματα. Το πρωί είδα και τις υπόλοιπες κλήσεις», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μετά την προσπάθεια εκφοβισμού του, όπως ανέφερε στο Documentonews.gr, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να καταφύγει στις αρμόδιες Αρχές για τον εντοπισμό του… καλούντος.

Δείτε την ανάρτησή του στο Facebook

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter