Ο καθηγητής υποκριτικής του Άνταμ Σάντλερ του έλεγε ότι… «δεν το ‘χει»!

Ο καθηγητής υποκριτικής του Άνταμ Σάντλερ του έλεγε ότι… «δεν το ‘χει»!

Ο Αμερικανός ηθοποιός, κωμικός, σεναριογράφος και κινηματογραφικός παραγωγός, Άνταμ Σάντλερ επιβεβαίωσε την ιστορία ότι ο καθηγητής του στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης (NYU) του είπε να σταματήσει την υποκριτική.

Κατά τη διάρκεια συζήτησης με τον Μπράντ Πιτ στο τηλεοπτικό πρόγραμμα “Variety Studios: Actors on Actors” ο Άνταμ Σάντλερ ρωτήθηκε από τον συνάδελφό του για τη συγκεκριμένη ιστορία.

Ο Πίτ εξήγησε ότι άκουσε πρώτη φορά την ιστορία από τον σκηνοθέτη Μπένετ Μίλερ: “Ήσασταν στο NYU και ήταν ο καθηγητής υποκριτικής. Σας πήγε για μια μπύρα και σας είπε ευγενικά: «Σκεφτείτε κάτι άλλο. Ακούστε, έχετε καρδιά, αλλά δεν το έχετε. Επιλέξτε άλλη διαδρομή»”.

“Υπάρχει ένα δεύτερο κομμάτι αυτής της ιστορίας”, συνέχισε ο Πιτ. “Είναι η αγαπημένη μου ιστορία για τον Άνταμ Σάντλερ και νομίζω ότι λέει πολλά για εσένα” είπε.

Ο Μπραντ Πιτ τόνισε ότι ο Άνταμ Σάντλερ όταν πληρώθηκε πήγε μαζί με φίλους του στον καθηγητή, τον σύστησε στους φίλους του και είπε: “Αυτός είναι ο μόνος καθηγητής που μου αγόρασε ποτέ μπύρα. Αυτός είναι ο τύπος που ξέρω και νομίζω ότι γι ‘αυτό είσαι εδώ μετά από όλα αυτά τα χρόνια”.

“Σ’αγαπώ” απάντησε ο Σάντλερ. “Πρέπει να σου πω, όταν μου λες ότι είμαι καλός στο Uncut Gems αισθάνομαι πολύ ωραία” ανέφερε.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter