Ο καθηγητής Βασιλακόπουλος συνεχάρη τον Μητροπολίτη Πειραιώς που είπε ότι με τη θεία κοινωνία δεν κολλάει! (Video)

Ο καθηγητής Βασιλακόπουλος συνεχάρη τον Μητροπολίτη Πειραιώς που είπε ότι με τη θεία κοινωνία δεν κολλάει! (Video)

«Εντυπωσιασμένος» από τον λόγο του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, δήλωσε σήμερα το πρωί ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας του ΕΚΠΑ, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Ο Μητροπολίτης Σεραφείμ που στο παρελθόν έχει προκαλέσει με τις ομοφοβικές του απόψεις, μίλησε σήμερα στο ΣΚΑΪ για την τήρηση των μέτρων στους ναούς:

«Η θεία κοινωνία και τα ιερά σεβάσμια δεν μεταδίδουν (σ.σ. τον κορονοϊό), είναι η ενέργεια του Θεού. Αλλά εγώ σε εσάς κι εσείς σε εμένα, μεταδίδουμε. Δεν αίρονται οι φυσικοί νόμοι μέσα στον ναό… αλλά πρέπει να έχουμε διάκριση. Το να βγάλω τη μάσκα για να προσκυνήσω δεν είναι τραγικό. Όπως και να προσκυνήσει με τη μάσκα δεν είναι κακό. Είναι θέμα πίστεως».

Ο Θ. Βασιλακόπουλος, που βρισκόταν στο στούντιο του σταθμού, κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του κ. Σεραφείμ, επιλέγοντας να δώσει συγχαρητήρια στον Μητροπολίτη ο οποίος προηγουμένως είχε πει ότι με τη θεία κοινωνία δεν μεταδίδεται ο κορονοϊός (!):

«Με εντυπωσιάζει ο λόγος του. Πραγματικά δηλαδή. Ιεράρχης που να έχει τόσο ξεκάθαρα σαφείς απόψεις που να ξεχωρίζουν τον πνευματικό ρόλο της Εκκλησίας από τον ρόλο της Επιστήμης στην αντιμετώπιση της πανδημίας, δεν… Συγχαρητήρια, δεν έχω να πω τίποτα άλλο» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: www.rosa.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter