Ο κατήφορος για τον Γουίλ Σμιθ συνεχίζεται

Ο κατήφορος για τον Γουίλ Σμιθ συνεχίζεται
Bradley Cooper, left, and Will Smith appear in the audience at the Oscars on Sunday, March 27, 2022, at the Dolby Theatre in Los Angeles. (AP Photo/Chris Pizzello)

Οι συνέπειες του περιβόητου χαστουκιού στην απονομή των όσκαρ συνεχίζονται για τον σταρ που βλέπει την καριέρα του να απειλείται με ανεπανόρθωτη ζημιά.

Πριν από λίγες μέρες ο Γουίλ Σμιθ ανακοίνωσε ότι παραιτείται από μέλος της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, αισθανόμενος «βαθιά ντροπιασμένος και ταπεινωμένος για την αδικαιολόγητη συμπεριφορά του». Οι κακές γλώσσες λένε ότι στην  πραγματικότητα ο ηθοποιός αναγκάστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ακαδημίας να οδηγηθεί στην παραίτηση, ενώ δήλωσε ότι θα δεχτεί οποιεσδήποτε κυρώσεις του απαγγελθούν είτε από την Ακαδημία είτε από το Σωματείο των Ηθοποιών «καθώς στέρησε από τους συναδέλφους του την δυνατότητα να απολαύσουν μια τόσο γιορτινή βραδιά όπου προάγεται και τιμάται το πραγματικό νόημα της τέχνης».

Όμως τα κακά νέα για τον Σμιθ δεν έχουν τελειωμό. Η Apple Tv+, ο μεγάλος νικητής των φετινών Όσκαρ ελέω «Coda», είχε ήδη σχεδιάσει το επόμενο οσκαρικό της χτύπημα, που δυστυχώς για εκείνη βασιζόταν στον Γουίλ Σμιθ. Το «Emancipation» που θα σκηνοθετήσει ο Αντουάν Φούκουα κοστίζει 120 εκατομμύρια δολάρια κι αφορά στην ιστορία ενός σκλάβου της  Λουιζιάνας του 1863 τον οποίο θα υποδυθεί ο Σμιθ. Μετά από τα τελευταία γεγονότα τα στελέχη της Apple δηλώνουν διστακτικά ως προς την ολοκλήρωση του φιλμ και έχουν μάλλον αποδεχτεί την ισχυρή πιθανότητα όχι μόνο να μην προταθεί καν στα όσκαρ αλλά και να βγάλει τα έξοδα της η ταινία.

Αλλά και οι υπόλοιπες δουλειές του Σμιθ είναι στον αέρα. Το Netflix παγώνει τα γυρίσματα της  περιπέτειας «Fast & Loose» που θα σκηνοθετούσε ο ο Ντέιβιντ Λιτς («Deadpool», «John Wick», «Atomic Blonde») ενώ η Sony σταματά τις κουβέντες για το σίκουελ του «Bad Boys for life»  στο οποίο επίσης θα πρωταγωνιστούσε ο Σμιθ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter