Ο Κατρούγκαλος σχολιάζει τη συνέντευξη Μπαζιάνα: « Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καταφέρει να σπάσει το μεταπολιτευτικό σύστημα εξουσίας»

Ο Κατρούγκαλος σχολιάζει τη συνέντευξη Μπαζιάνα: « Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καταφέρει να σπάσει το μεταπολιτευτικό σύστημα εξουσίας»

Ο λαός «έδωσε εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ να σπάσει το σύστημα εξουσίας της μεταπολίτευσης, άλλα ακόμη δεν το έχει καταφέρει» σχολίασε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρουγκάλος, τη φράση του Αλιέντε που επικαλέστηκε η σύντροφος του πρωθυπουργού στη συνέντευξή της, λέγοντας ότι «ο ΣYΡΙΖΑ είναι στην κυβέρνηση, αλλά όχι στην εξουσία».

Την παρομοίασε, δε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, με τις Χίλαρι Κλίντον, Μισέλ Ομπάμα και Μπριζίτ Μακρόν, οι οποίες επέλεξαν να έχουν πολιτικό λόγο.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ότι «το ζούμε στην καθημερινότητά μας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι στην εξουσία», προσθέτοντας ότι συναντά ανάλογα προβλήματα με μηχανισμούς στο υπουργείο του. «Yπάρχει μηχανισμός που μπλοκάρει, και δεν μπορούμε να κάνουμε έργο» επεσήμανε.

«Όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ το λέμε αυτό. Η εξουσία είναι κάτι βαθύτερο» σημείωσε, επίσης στον ΣΚΑΪ, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάμελλος. Σχολιάζοντας τη δεύτερη σημαντική αναφορά της συζύγου του πρωθυπουργού ότι «ο Τρίπρας δεν είπε ψέματα», ο κ. Φάμελλος υποστήριξε ότι «αναγκαστήκαμε να πορευτούμε μέχρι τώρα με βάση τα προγράμματα, άλλα τώρα κάνουμε μια προσπάθεια να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης». Ο υπουργός παραδέχτηκε ότι η κυβέρνηση προχώρησε στην υπερφορολόγηση των πολιτών για να μην χρεοκοπήσει η χώρα. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter