Ο Κάτσης «σεντράρει» τους αδιάβαστους Ντσούνο, Ρωμανό και Καρανικόλα

Ο Κάτσης «σεντράρει» τους αδιάβαστους Ντσούνο, Ρωμανό και Καρανικόλα

Στη σέντρα έβγαλε ο τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάριος Κάτσης, τον διευθυντή του γραφείου της ΝΔ, Νίκο Ρωμανό, τον εκπροσώπο Κοινοβουλευτικού Έργου του ΚΙΝΑΛ, Σπύρο Καρανικόλα, την «Ομάδα Αλήθειας» και τον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ, Γιάννη Ντσούνο.

Ο Μάριος Κάτσης βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στο πάνελ των «Αταίριαστων» μαζί με τους Νίκο Ρωμανό και Σπύρο Καρανικόλα, οι οποίοι -μαζί με τον Γιάννη Ντσούνο– επέμεναν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισε τη συμφωνία για την αναβάθμιση των F-16.

Μάταια ο τομεάρχης της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσπαθούσε να πείσει τους συνομιλητές του για το αντίθετο, λέγοντας μάλιστα πως «η αναβάθμιση των F-16 σε Viper ήταν η συμφωνία που έφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Ακριβώς ίδια». Παρόλα αυτά, η βεβαιότητα των πολιτικών του αντιπάλων πως η αξιωματική αντιπολίτευση καταψήφισε την εν λόγω συμφωνία δεν επέτρεψε στον Μ. Κάτση να ολοκληρώσει την απάντησή του.

Τη σκυτάλη πήρε η «Ομάδα Αλήθειας», η οποία νόμιζε πως… έπιασε λαβράκι.

Δείτε το βίντεο της «Ομάδας Αλήθειας»:

Αμέσως μετά τη δημοσίευση του βίντεο από την «Ομάδα Αλήθειας», ο Μάριος Κάτσης απάντησε μέσω Twitter, αναρτώντας από τα επίσημα πρακτικά της Βουλής που αποδεικνύουν υπερψήφισε τη συμφωνία για την αναβάθμιση των F-16.

Η ανάρτηση:

Για την ιστορία, επί της αρχής του νομοσχεδίου ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε «παρών» λόγω της ρύθμισης σχετικά με τον εθνικό συντονιστή για τη διαχείριση του προσφυγικού/μεταναστευτικού, υπερψηφίζοντας παράλληλα το άρθρο 1 για τη συμφωνία αναβάθμισης των F-16. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter