Ο Κατσίκης των ΑΝΕΛ θέλει οι αστυνομικοί να τραβάνε όπλο… και οι διευκρινήσεις του κατόπιν εορτής (Video)

Ο Κατσίκης των ΑΝΕΛ θέλει οι αστυνομικοί να τραβάνε όπλο… και οι διευκρινήσεις του κατόπιν εορτής (Video)

Την… πολιτική άποψη ότι η «βία αντιμετωπίζεται με βία» εξέφρασε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης, λέγοντας, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι η «κακή» κυβέρνηση δεν αφήνει τους αστυνομικούς να τραβάνε όπλο…

Κατά τον κ. Κατσίκη, το σωστό είναι ο αστυνομικός να τραβάει πιστόλι, αλλά να έχει και… επικουρικά πλαστικές σφαίρες και σπρέι πιπεριού, αλλά για κάποιον… μυστήριο λόγο, τον οποίο, όπως είπε, δεν γνωρίζει, η κυβέρνηση δεν το επιτρέπει.

Ο κ. Κατσίκης ανέφερε ακόμη ότι «αν δεν ληφθούν αποτελεσματικά μέτρα, το θέμα της ανομίας θα συνεχιστεί, μια συνέχεια από το παρελθόν που μας ακολουθεί». «Αυτοδικία χαρακτηρίζω τη στάση του Ρουβίκωνα» πρόσθεσε. «Κακά τα ψέματα, υπάρχουν κενά στην πολιτεία, και με την ανομία κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να τα καλύψουν, αυτά τα μηνύματα πρέπει να τα λαμβάνει η πολιτεία και να κάνει τις προσαρμοστικές της κινήσεις για να έχουμε καλύτερη καθημερινότητα».

Οι εν λόγω δηλώσεις έγιναν… όλως τυχαίως στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με τον παρουσιαστή Δημήτρη Οικονόμου να παρακολουθεί με… κατανόηση τις «δημοκρατικές» απόψεις του βουλευτή…

https://www.youtube.com/watch?v=4IuxLrx5MT0

Ο κ. Κατσίκης εξέδωσε ανακοίνωση για όσους δεν κατάλαβαν τις δηλώσεις του:

«Κατά τη σημερινή συνέντευξη που παραχώρησα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, φιλοξενούμενος στην πρωινή εκπομπή “Σήμερα”, η ερμηνεία που δόθηκε στην τοποθέτησή μου σχετικά με την αντιμετώπιση φαινομένων ανομίας και εκδηλώσεων βίας ήταν αποσπασματική και απέχει από την ουσία των δηλώσεών μου». Αυτό δήλωσε ο βουλευτής Αττικής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κωνσταντίνος Κατσίκης, προσθέτοντας: «Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία εσφαλμένων εντυπώσεων, πολλώ δε μάλλον, τη στιγμή που σε καμία των περιπτώσεων δεν εξαπέλυσα προσωπικές βολές κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Τόσκα, όπως παρέφρασαν τις δηλώσεις μου».

«Αντιθέτως, συνεχάρην την Ελληνική Αστυνομία για τις επιτυχίες της και κατ’ επέκταση αυτού, το έργο της ελληνικής κυβέρνησης. Όσα, δε, εξέφρασα σχολιάζοντας την ανομία, ήταν προτάσεις και ερωτήματα για την καλύτερη αντιμετώπισή της και όχι καταγγελτικός λόγος, όπως δυστυχώς παρουσιάστηκε από μερίδα των μέσων ενημέρωσης» ανέφερε ο κ. Κατσίκης και κατέληξε: «Ο οποιοσδήποτε καλοπροαίρετος και δίκαιος τηλεθεατής αντιλαμβάνεται πως ο πολιτικός σχολιασμός της επικαιρότητας σε ζωντανό χρόνο διαφέρει από την ετεροχρονισμένη απόπειρα ερμηνείας και δυστυχώς παρερμηνείας, στην οποία προβαίνουν κατόπιν συγκεκριμένα κέντρα διαμόρφωσης της κοινής γνώμης».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter