Ο Κέλλας ξαναχτυπά: «Να βάλω μέσον για να εμβολιαστούν νωρίτερα μου ζήτησαν τα παιδιά μου» (Video)

Με παρρησία παραδέχτηκε από το βήμα της Βουλής ο Χρήστος Κέλλας ότι τα παιδιά του τού ζήτησαν να βάλει μέσον για να εμβολιαστούν εκτός σειράς! Υπενθυμίζεται ότι το documentonews.gr είχε φέρει στο φως φωτογραφίες του βουλευτή Λάρισας με τη ΝΔ από παράνομο γλέντι, χτυπώντας παλαμάκια σε… βαρύ ζεϊμπέκικο την περίοδο που απαγορευόταν η μουσική για την εστίαση και τις κοινωνικές εκδηλώσεις. Ο Χρ. Κέλλας ζήτησε συγγνώμη, όμως, δεν έβαλε το χέρι στην τσέπη για να πληρώσει το ανάλογο πρόστιμο.

«Για τα παιδιά σας που λέτε ότι εξαγοράζονται με τα 150 ευρώ, δεν το πιστεύω» είπε απευθυνόμενος στην βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη και έριξε τη «βόμβα» παρουσία του υφυπουργού Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη:

«Θα σας πω, όμως, ότι τα δικά μου παιδιά μου είπαν να βάλω μέσον για να εμβολιαστούν νωρίτερα! Και χωρίς το 150ρι». Μάλιστα, η απώλεια γνωστικού ελέγχου του βουλευτή της ΝΔ τον οδήγησε και στην εξής διαπίστωση: «Αυτή είναι η διαφορά μας! Για να καταλάβετε γιατί είμαστε εκεί που είμαστε…».

Δείτε το βίντεο:

Ο Κέλλας ξαναχτυπά: «Να βάλω μέσον για να εμβολιαστούν νωρίτερα μου ζήτησαν τα παιδιά μου

Η κ. Λιακούλη επέκρινε την αφοπλιστική ομολογία του βουλευτή της ΝΔ και αντέτεινε πως και τα παιδιά της εμβολιάζονται, αλλά ποτέ δεν έψαξαν να βρουν τρόπους να εμβολιαστούν νωρίτερα. «Γιατί είναι θέμα αντίληψης και ιδεολογίας» εξήγησε.

Δείτε το βίντεο:

Ο παράνομος γλεντζές και μέλος της πλειοψηφίας, αντιλαμβανόμενος εκ των υστέρων όσα είχε εκστωμίσει, αντέτεινε πως όσα είπε για τα παιδιά του ήταν… σχήμα λόγου.

Δείτε το βίντεο: