Ο Κέβιν Σπέισι σε νέο ξεκίνημα

Ο Κέβιν Σπέισι σε νέο ξεκίνημα

Από τα πιο ηχηρά ονόματα της σόου μπιζ που βρέθηκαν στο περιθώριο ύστερα από καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης, ο Κέβιν Σπέισι επιστρέφει ξανά στον κινηματογράφο.

Το 2017 οι καταγγελίες εις βάρους του ξεπέρασαν τις 20 και αφορούσαν κυρίως φοιτητές αλλά και εργαζόμενους του λονδρέζικου θεάτρου Old Vic, στο οποίο διετέλεσε καλλιτεχνικός διευθυντής (τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει;) και μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις οι μηνύσεις αφορούσαν σεξουαλικές κακοποιήσεις.

Από τη μια στιγμή στην άλλη ο Κέβιν Σπέισι από «κορυφαίος ηθοποιός» μετατράπηκε σε μαύρο πρόβατο του Χόλιγουντ και μάλιστα οδηγήθηκε σε έξοδο από τον τελευταίο κύκλο του δημοφιλούς «House of Cards», ενώ το ίδιο συνέβη με το φιλμ «Όλα τα Λεφτά του Κόσμου» όπου ο σκηνοθέτης Ρίντλεϊ Σκοτ τον αντικατέστησε με τον Κρίστοφερ Πλάμερ, ο οποίος κέρδισε οσκαρική υποψηφιότητα.

Μετά από 4ετή απραξία ο δις βραβευμένος με Όσκαρ («Συνήθεις Ύποπτους» και «American Beauty») αμερικανός ηθοποιός επιστρέφει με μια ταινία που δεν συγκαταλέγεται στα πολυαναμενόμενα φιλμ της επόμενης χρονιάς αλλά του δίνει την ευκαιρία να δηλώσει παρών και να κάνει νέο ξεκίνημα. Ο λόγος για το «Ο Άνθρωπος που Σχεδίασε τον Θεό» που αφορά στην ιστορία ενός τυφλού ζωγράφου που φτιάχνει πορτραίτα ακούγοντας μόνο τις φωνές των ανθρώπων.

Σκηνοθέτης του φιλμ είναι ο Φράνκο Νέρο που δήλωσε ενθουσιασμένος που θα συνεργαστεί «με ένα τόσο σπουδαίο ηθοποιό» ενώ δίπλα στον Σπέισι θα συμπρωταγωνιστεί η Βανέσα Ρεντγκρέιβ.

Για την ιστορία να πούμε ότι ο Σπέισι απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες περί βιασμών του 2017.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter