Ο Κικίλιας κάνει… εφόδους στα νοσοκομεία της χώρας αλλά σιγή ιχθύος για την πολιτική που θα χαράξει

Ο Κικίλιας κάνει… εφόδους στα νοσοκομεία της χώρας αλλά σιγή ιχθύος για την πολιτική που θα χαράξει

Την πρώτη του επίσκεψη σε νοσοκομείο της Περιφέρειας και μάλιστα εν ώρα εφημερίας, έκανε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Κάπως έτσι βρέθηκε από νωρίς το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας. Όπως πληροφορεί το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο υπουργός Υγείας επισκέφθηκε τμήματα του νοσοκομείου και συνομίλησε με το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, αλλά και με ασθενείς, «διαπιστώνοντας από πρώτο χέρι τα προβλήματα και τις ελλείψεις του νοσοκομείου σε προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή», ενώ ενημερώθηκε συνολικά και για το φόρτο των μονάδων υγείας της Εύβοιας, λόγω της τουριστικής περιόδου.

Μπορεί ο κ. Κικίλιας να επισκέφθηκε μέσα σε λίγες ημέρες ήδη τρία νοσοκομεία της χώρας από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του -είχαν προηγηθεί «αιφνιδιαστικές» επισκέψεις τα νοσοκομεία «Ευαγγελισμός» και «Λαϊκό»- αλλά επί της ουσίας δεν έκανε καμιά τοποθέτηση για το πώς η νέα κυβέρνηση της ΝΔ σκοπεύει να αντιμετωπίσει τις όποιες ελλείψεις είδε ο υπουργός της, ειδικά τώρα που βρισκόμαστε σε τουριστική σεζόν, σε μέρη όπως η Εύβοια. Ούτε για προσλήψεις ούτε για επιπλέον κονδύλια για την κάλυψη των όποιων αναγκών ακούσαμε, με βάση την επίσημη ενημέρωση του ΑΠΕ. 

Να δούμε μήπως ο υπουργός τοποθετηθεί στην τέταρτη… «έφοδό» του σε κάποιο νοσοκομείο της χώρας. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter