Ο Κικίλιας σε πιρουέτα και με επιλεκτική αμνησία

Η αλήθεια είναι πως δεν περιμένεις κάτι καλύτερο από το κόμμα του προέδρου-ζεν πρεμιέ που χαιρετά το ίδιο άτομο δύο φορές… απλά και μόνον για να το παίξουν στα ΜΜΕ!

Και αφού οι δημοσκοπήσεις τους δεν πείθουν κανέναν, ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, αφήνει στην άκρη τις δημοσκοπήσεις και ασχολείται με την... κοινωνία!

Κατά τη νέα του έκφραση... «φαίνεται πως δημιουργείται μεγάλη ψαλίδα μεταξύ κοινωνίας και ΣΥΡΙΖΑ»… («φαίνεται», σίγουρος δεν είναι)!

«Φαίνεται πως» λέει ο Κικίλιας γιατί τώρα στην Κυψέλη που κατέβηκε ο πρόεδρος δεν είχε και πλήρη εικόνα, ούτε και από τη βόλτα γύρω από τα γραφεία της ΝΔ, άσε που μετά στο δείπνο με τους Λαλαούνηδες, ξέχασε να ρωτήσει...

Κατά τα άλλα ο κ. Κικίλιας κατάλαβε πως η κυβέρνηση θέλει να διώξει 10.000 ιερείς για να προσλάβει άμεσα 10.000 δημοσίους υπαλλήλους.

Τώρα, Κικίλιας είναι αυτός, ό,τι θέλει καταλαβαίνει, άσχετα αν έχουν δοθεί πλήρεις διευκρινίσεις…

Και δεν θα ξαφνιαστούμε αν οι 10.000 προσλήψεις γίνουν στα «φιλικά» ΜΜΕ, «συριζαίοι»…

Να κρατάνε λογαριασμό όμως γιατί με τόσους συριζαίους που κατά καιρούς «προσλαμβάνονται» σύμφωνα με τη ΝΔ και τα ΜΜΕ τους, θα ξεπεραστεί ο ελληνικός πληθυσμός…

Επειδή όμως μια αναγούλα αισθάνονται όταν γίνονται παροχές προς τα κατώτερα οικονομικά στρώματα, μίλησε και για «παροχολογία».

«Η Νέα Δημοκρατία έχει διαφορετικό τρόπο θεώρησης των πραγμάτων», πρόσθεσε και είναι στο μόνο που θα συμφωνήσουμε.

Απλά τα πράγματα:

  • Χαϊδεύουμε την ακροδεξιά και την ενσωματώνουμε
  • Παίρνουμε από όσους δεν έχουν
  • Δίνουμε σε όσους έχουν και είναι οι εκλεκτοί του Θεού…
  • Διαφωνούμε σε όλα
  • Παράγουμε ψεύτικες ειδήσεις
  • Σαμποτάρουμε ό,τι προοδευτικό

Και επειδή δεν μπορεί να μην κλείσει με fake news και παραποίηση της πραγματικότητας 

Σας ενημερώνουμε πως για τον Κικίλια ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε 20 φορές περικοπές των συντάξεων…

Περαστικά τους! 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.