Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Ο Κινέζος Τζέιμς Μποντ (video)

Ο μηχανικός αυτοκινήτων και εφευρέτης Xiong Jian εξέπληξε τους κατοίκους της πόλης Taojiang, στην κεντρική Κίνα και έδειξε στον Τζέιμς Μποντ πως γίνεται η βόλτα μέσε σε ένα ποτάμι και συγκεκριμένα στα νερά του ποταμού Zhenzi.

Ο Xiong Jian δημιούργησε το αμφίβιο αυτοκίνητο του με εξαρτήματα και ανταλλακτικά από κατεστραμμένα αυτοκίνητα και ένα μίνι λεωφορείο. Αρχικά ο κινητήρας ήταν στο μπροστινό τμήμα, αλλά έπαιρνε νερά .Έτσι τον τοποθέτησε στο πίσω μέρος.

Οταν τον ρώτησαν γιατί το έκανε αυτό, απάντησε: Ζω δίπλα στο ποτάμι, έτσι, το σκάφος-αυτοκίνητο είναι βολικό για μένα Επιπλέον, είναι διασκεδαστικό για μένα να επανατοποθετήστε το αυτοκίνητο.»

Η γυναίκα Xiong Jian του δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Είναι το χόμπι του, αλλά θα πρέπει να τον υποστηρίξουν για να κάνει ό, τι του αρέσει».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.