Ο Κλοπ «έριξε» τη βόμβα – Αποχωρεί από τη Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν

Ο Κλοπ «έριξε» τη βόμβα – Αποχωρεί από τη Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν

Ο Γιούργκεν Κλοπ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ότι το καλοκαίρι αποχωρεί από τη Λίβερπουλ. Ο Γερμανός τεχνικός «έριξε» τη βόμβα και πλέον η Λίβερπουλ θα πρέπει να αναζητήσει τον διάδοχο του έπειτα από 8,5 χρόνια παρουσίας στο Άνφιλντ και την κατάκτηση έξι τροπαίων.

«Μπορώ να καταλάβω ότι είναι σοκ για πολλούς ανθρώπους αυτή τη στιγμή, όταν το ακούς για πρώτη φορά, αλλά προφανώς μπορώ να το εξηγήσω – ή τουλάχιστον να προσπαθήσω να το εξηγήσω. Λατρεύω τα πάντα σε αυτόν τον σύλλογο, αγαπώ τα πάντα για την πόλη, μου αρέσουν τα πάντα για τους υποστηρικτές μας, αγαπώ την ομάδα, αγαπώ το προσωπικό. Αγαπώ τα πάντα. Αλλά το ότι εξακολουθώ να παίρνω αυτή την απόφαση σας δείχνει ότι είμαι πεπεισμένος ότι είναι αυτή που πρέπει να πάρω. Είναι ότι είμαι, πώς να το πω, ξεμείνω από ενέργεια.

Δεν έχω πρόβλημα τώρα, προφανώς, το ήξερα ήδη από καιρό ότι θα πρέπει να το ανακοινώσω κάποια στιγμή, αλλά τώρα είμαι απολύτως καλά. Ξέρω ότι δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά ξανά και ξανά και ξανά και ξανά. Μετά από τα χρόνια που ήμασταν μαζί και μετά από τόσο χρόνο που περάσαμε μαζί και μετά από όλα όσα περάσαμε μαζί, ο σεβασμός μεγάλωσε για σένα, η αγάπη μεγάλωσε για σένα και το λιγότερο που σου οφείλω είναι η αλήθεια – και αυτή είναι η αλήθεια», δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Mε τον Κλοπ, η Λίβερπουλ έχει να θυμάται την κατάκτηση του Champions League το 2019. Ακολούθησε το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και φυσικά το 2020 η κατάκτηση της Premier League, με τη συμπλήρωση 30 ετών από το τελευταίο πρωτάθλημα των «Reds».

Σε 464 ματς στον πάγκο της Λίβερπουλ μετράει 288 νίκες, 96 ισοπαλίες και 80 ήττες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter